Някои може ли да ми обесни повече за майнд контрола..

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Tear » 15 Дек 2008, 06:08

Кажете ми за положителните и отрицателните ефекти върху контролирането на чужд ум ? icon_thanks
..
Аватар
Tear

Мнениеот Tear » 15 Дек 2008, 07:23

А също така искам да попитам дали реално съществува бога на християните, уж "нашият бог" защото от една страна ми казват че не съществува, а от друга усилено вярват в него.
..
Аватар
Tear

Мнениеот Марио » 15 Дек 2008, 07:28

И да и не. Съществува дотолкова до колкото хората са го създали. Но ако питаш дали е съществувал преди хората за пръв път да са повярвали в него - не. :) Ако питаш дали съществуват други богове, приложи същото като по-горното. Ако питаш дали съществува някакъв дявол - приложи същото като по-горе. Ако питаш дали молитвите отправени към този бог са ефективни или не - отговорът е да(ако си вярващ де).

Майнд контрол - незнам ти какво имаш предвид под това, тъйче ще е по-добре да поясниш. Иначе аз знам за един майнд контрол, който всички жени го знаят по дефаулт. Те все знаят как да омаят главите на срещоположния пол. laughing9
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Tear » 15 Дек 2008, 07:34

аххаха не не е за онзи маинд контрол на жените, а за онзи които само с поглед омагиосваш човек за лични цели(моите не са зли, ппросто искам да нанеса леки промени в близък човек).
..
Аватар
Tear

Мнениеот Марио » 15 Дек 2008, 08:31

Еми в такъв случай предполагам, че ако успееш да постигнеш това, което желаеш сам ще разбереш дали има положителни или отрицателни ефекти. :)

Напиши един-два реда, когато успееш. :) :) :)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Tear » 15 Дек 2008, 08:33

прекалено трудна задача ако почна да се занимавам..
..
Аватар
Tear

Мнениеот sirenaangela » 15 Дек 2008, 09:05

Tear написа:аххаха не не е за онзи маинд контрол на жените, а за онзи които само с поглед омагиосваш човек за лични цели(моите не са зли, ппросто искам да нанеса леки промени в близък човек).

Пътя към ада е постлан с добри намерения.
За да промениш някой,първо промени себе си.
Това което те дразни в околните ти присъства и в теб-тези които ни заобикалят са отражение на нас самите.
Всеки мечтае да омагьосва с поглед! icon_angel
Аватар
sirenaangela
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 15 Дек 2008, 10:14

Tear написа:прекалено трудна задача AKO почна да се занимавам..

"...ако..."- направо недей започва, поне докато не се убедиш че искаш да работиш.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор