Модератор: Raya

puntina написа:...тогава той каза:"не си мисли никога повече,че не заслужаваш внимание...." и започна да ме гали по врата,а след това да го целува...
Хайде разтълкувайте ми го този сън...
Кажи де, обърна ли ти внимание, този джентълмен или само така си говори? Важно е за тълкуването на съня sanguinary написа:То моето въображение, може и в междугалактическо пътуване да ви изстреля.![]()
Все пак ако изсънуваш part two, разправяй. Може книга да напишешИли пък да вкараш нов жанр в литърътурътъ - еротична фантастика
sanguinary написа:Някои хора цял живот чакат и се молят за видение. При някои изобщо не идват.
Как така, вие, просто ей така и получавате видения, много странно.
Мъката, радостта, емоциите, често карат човек да вижда неща, които съществуват само в ума му, но не и другаде.
Елементарните знаци трябва да се научим да познаваме и тълкуваме, а за виденията и сънищата... това просто не ни е дадено. Не е за всеки.
Който и да спрете на улицата и да го попитате, ще ви каже поне една история, за това как е сънувал еди какво си или е чул гласа на еди кой си, та е станало точно както го видял и чул. 90% си ги нагласят нещата, по начин, който им харесва. Останалите, които не си измислят, не отричам че има такива, то е случайност, съвпадение.
Неотдавна и на друга хипотеза попаднах. В нея се казваше, че ума на човек има много повече информация, от колкото самият човек може да осъзнае. Съмненията бяха свързани с това, че ума ни е наясно с бъдещето, но реално, е много трудно да бръкнем съзнателно в тази информация и да разполагаме с нея.
Ето, да речем йогите го правят с много медитиране и разни стойки, които отваряли били тези центрове в мозъка.
Ванга да речем не е по-различна от никой, нито никоя пророчица, от всичките, които знаем. Просто я ураган я е носил, я катастрофа, я някакво събитие, което я е поизкривило достатъчно или я е ударило по главата, където трябва, за да се задействат тези знания и да имат достъп до тях.

renyspell написа:Лек или не толкова лек негативизъм лъха от думите ти!
Негативизъм? По-скоро скептицизъм. Негативизъм е едно друго нещо. renyspell написа:И кои са точно тия хора, кото цял живот чакат и се молят за видение?
renyspell написа:И защо според теб на всеки трябва да се дават сънища?????????
Nemezius написа:Рениспел, нищо лично, но кога е следващото предтсавление и от къде да се снабдим с билети? Не, сериозно- за годините ми в МГ си мислех, че съм прочел всичко... е, явно винаги можело повече.
"Клетката помни"
Какво помни? Същата тази клетка да не е била част от теб в миналото ти прераждане? Да, помни...
Красивите гледки от сънищата ти
Да, но това си и остават- красиви гледки, плод на богато въображение(искрени поздрави за което- все по-рядко се среща). За разлика от теб обаче някои от пишещите тук предпочитаме да се концентрираме над опитност в сънуването, а не над красивите картини. Съдейки по скромния ми опит в това направление, един осъзнат сън е много по-ценен и красив от каквато и да е картинка.Nemezius написа: Надявам се да не се налага да затварям и тази тема по такива причини...