Пръстена от антлантида

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот nikole » 26 Авг 2005, 18:01

Какво можете да ми кажете за него и в диствителност ли носи такава защита на притежателя
Аватар
nikole

Мнениеот xaxoxixi » 26 Авг 2005, 18:09

имаш пръстен от атлантида? аз съм виждал/а само един такъв. златен със син голям плосък камък на него инкрустиран със злато. беше открит 95, ако не ме лъже паметта и се пази някъде в един американски музей. открит е на дъното на морето близо до калифорния, едно от предполагаемите места на атлантида заедно с някакви каменни останки почти неразпознаваеми. по възраст е на повече от 14 хиляди години.
Аватар
xaxoxixi

Мнениеот nikole » 26 Авг 2005, 18:14

Нямам пръстен искам само да разбера какво се знае за него и дали има силата която му приписват
Аватар
nikole

Мнениеот debika » 16 Окт 2005, 19:30

открит е на дъното на морето близо до калифорния, едно от предполагаемите места на атлантида

единственото което свързва Атлантида с това място е името,а хипотезата че Атлантида всъщност е земята на Минойците е къде къде по достоверна . Тогава какво прави онзи пръстен"Пръстенът от Атлантида"?
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот Macabre » 06 Мар 2009, 15:36

Преди време чух за пръстена, колежката на прятеля ми си е направила такъв лично за нея и е разказала за него на приятеля ми. После той реши да направи по един за мен и за него. За сега е само идеята но възнамеряваме да си поръчаме. Инъче това е което знам за ПРЪСТЕНА ОТ АТЛАНТИДА:

Свойствата на ПРЪСТЕНА ОТ АТЛАНТИДА са изследвани с методите на съвременната наука и според физиците той въздейства благотворно на микровибрационно ниво.

Разположението на геометричните елементи в неговата схема имат и езотеричен смисъл. Енергиите на неговите елементи създават специфична предпазна бариера за притежателя му, която отблъсква всякакви лоши сили. С него човек става практически недосегаем. Силните енергийни вълни на ПРЪСТЕНА ОТ АТЛАНТИДА повишават максимално имунитета на човека към отрицателните сили, независимо дали са от геопатогенен характер или от зли (магични) духовни източници. Той повишава мощно имунитета на организма. При носенето му на определен пръст на ръката може да се влияе за излекуването на конкретни органи и системи в тялото.

Притежателят на ПРЪСТЕНА ОТ АТЛАНТИДА става недосегаем от Зло, Агресия, Инциденти, Лош късмет, Магии

ЕЛЕМЕНТИ:

Елементите на ПРЪСТЕНА ОТ АТЛАНТИДА са такива, че той излъчва електромагнитни вълни, които регулират и се приспособяват към биологичната енергия на собственика. Това се изразява в по-добро здраве и общо положително развитие на всички нива. Невидимата защита обхваща всички аспекти на физически и психически енергии. Той укрепва собствениците му с интуиция и проницателност.

В схемата на пръстена присъстват: 2 триъгълника, 6 малки и 3 големи правоъгълници, които имат полуцилиндрична форма. В края на триъгълниците рингът на пръстена е перфориран отгоре и от вътрешната страна. Централният полуцилиндричен правоъгълник е малко по-висок от другите два, а линията около дясната страна на всеки от триъгълниците се простира и малко извън тях. Оригиналът на пръстена, намерен в гробницата на жреца Jua, е от глина (пясъчник).

ПРЪСТЕНЪТ ОТ АТЛАНТИДА се изработва главно от сребро – проба 999. Всеки пръстен се прави за конкретна личност, затова са необходими името и датата на раждането. Мощта му се засилва, ако името на собственика се гравира от вътрешната страна на пръстена.

Пръстенът се изработва през двете седмици преди пълнолуние.

Пръстенът може да се направи и от комбинация от злато и сребро в определено съотношение. Само от злато, като сватбена халка, той става най-сигурният защитник на щастието и спокойствието на семейството.

КАК СЕ НОСИ:

Пробвайте го на всеки пръст, и ако го чувствате твърде тежък на една от ръцете, опитайте го на другата ръка. Съхранявайте го в специална прозрачна пирамида. Дръжте го там за съхранение и презареждане по време на път или когато решите да не го носите.

След известно време чувствате пръстена все повече и повече като част вас, като носител на нещо лично. Той компенсира липсващатае енергия и е средство за коригиране на здравето и духа на собственика. Когато бъде оставен в пирамидата-кутия, тя трябва да бъде обърната с едната страна в посока север- юг.

ВНИМАНИЕ! Този пръстен е направен лично за вас. След като вашето име е гравирано в него, той не трябва да бъде носен от други хора. Той няма да работи за никого другиго. Който иска комфорта на ПРЪСТЕНА ОТ АТЛАНТИДА, трябва да го притежава лично.
Tea party with zombies
Аватар
Macabre
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот treskea » 10 Мар 2009, 07:22

Смята се, че идеята за пръстена е дадена от духовете на Атлантида по телепатичен път на един каменоделец. Той предал цялата информация на върховния жрец Jua, който оставил пръстена в своята гробница и така той е достигнал до нас. Това разбира се са само хипотези, но е факт че триъгълниците и пирамидите, които са по пръстена, генерират енергия, която прави собственика на пръстена на практика недосегаем.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Trismegist » 21 Мар 2009, 21:28

Няма как да не се включа в темата.
Притежавам лично този пръстен и не мога да кажа със сигурност каква сила има.Нямам нужните сетива,за да видя фините бариери,които създава,но още при получаването му сънувах сън в който видях,че наистина действа на матрицата на нашия мозък и го предпазва от външни влияния.
Не се чувствам по-различно,когато го нося а и съм претърпял два тежки инцидента независимо от неговата наличност на ръката ми.

Пръстенът е нещо,като временно бягство от онова от което не можеш да избягаш или ако избягаш от него то се прехвърля на някой от близките ти и прочее.Знам за конкретен пример в това отношение.
И още едно изказване от мен.Ми то цялата ваша магия ена тоя принцип - едно за сметка на друго хаха - не е ли така ?

Още нещо свързано с пръстена е,че не се дава на всеки човек.Определено има значение до къде си с изчистването на кармата си.Обикновено се дава на по-малко кармично обременени хора.
Каквото и да значи това,но не се наемам да спекулирам повече за пръстена и за кармата,тъй като това ми се вижда мрусна тема :D
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор