Залепени лъжици намерени в гроб. Пояснения?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот XcentriC » 17 Апр 2009, 13:03

Здравейте,
преди около седмица се навърши 1 година от погребението на баща ми. Понеже на 1 година се равнява гроба (изхвърля се излишната пръст, която е на купчина от горе, а останалото се подравнява), брат ми го подравни. Докато е изхвърлял пръстта в нея е намерил две залепени една за друга лъжици с вдлъбнатото една към друга, с някакви странни надписи от вътрешната им страна. Лъжиците изглеждаха сравнително нови, тоест не бяха стояли много време под пръстта, освен това не са били на дълбоко. Не ги разглеждахме подробно, а ги счупихме и изхвърлихме в кофата. Някой може ли да ми даде подробности, какво може да е това и изобщо всякаква информация. Благодаря предварително за което.

Поздрави!
Аватар
XcentriC

Мнениеот МагНаско » 17 Апр 2009, 14:48

Това което е правено няма връзка с вас можете да бъдете спокойна .
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот XcentriC » 17 Апр 2009, 16:46

Спокоен.
Мъж съм. От къде сте сигурен, че не е насочено към някой от семейството? По-специално към майка ми?
Опасявам се да не е някакъв вид магия те с баща ми да се съберат заедно.
Аватар
XcentriC

Мнениеот Nemezius » 17 Апр 2009, 17:27

XcentriC написа:Спокоен.
Мъж съм. От къде сте сигурен, че не е насочено към някой от семейството? По-специално към майка ми?
Опасявам се да не е някакъв вид магия те с баща ми да се съберат заедно.

По простата причина, че лъжиците на гроб не се ползват за това ;)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот МагНаско » 18 Апр 2009, 14:06

Nemezius написа:
По простата причина, че лъжиците на гроб не се ползват за това ;)

Че се ползват ползват се и за събиране и за разделяне а и за други цели .
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 20 Апр 2009, 08:15

Е сега някой от Вас - Немезиус или МагНаско - трябва да кажете нещо повече за този ритуал и тези лъжици, иначе всичко си остава в сферата на: "абе знам го аз това, ама по-добре е да си замълча"... защото май нищо не знам за ТОВА...

Изобщо от тук на сетне Ви съветвам, всички, които пишете във форума и давате информация от първо лице единствено число, да конкретизирате това, което твърдите. А не както се получава в повечето поустове, които чета - абе да, има такъв ритуал; всържете се с мен; обадете ми се, за да си поговорим...
Какво има за говорене и обясняване - или се казава КАКЪВ точно е проблема, или въобще не си правете труда да казвате каквото и да било по тема без да имате информация или знания за това.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот XcentriC » 21 Апр 2009, 13:29

Точно за това говоря, не че "спокойно нямаш проблем" не ми върши работа, но все пак исках да науча някакви подробности. Както и да е, явно няма да се получи...

Поздрави!
Аватар
XcentriC

Мнениеот Nemezius » 21 Апр 2009, 14:17

XcentriC написа:Точно за това говоря, не че "спокойно нямаш проблем" не ми върши работа, но все пак исках да науча някакви подробности. Както и да е, явно няма да се получи...

Поздрави!

Ексцентрик, ритуалите, свързани с некромантия, просто не се пишат насам и натам по форуми- за това и не смятам да дам пълен ритуал, а с орязани подробности- колкото да се придобие най-обща престава.
Лъжици на гроб се ползват за "захранка", за прехвърляне- най-често при лечение, за освобождаване от лош късмет, или за разваляне на магия, като последната се прехвърля от живия към мъртвеца(тук има и варианти с лъжици+бодлива тел)- това прехвърляне е доста полезна за премахване на магии правени по методите на "захранването"(чародейство над храна и напитки, вкл и такива, правени с менструална кръв).

Основни положения в ритуалите са намирането на "незнаен гроб"(гроб без име, или най-малкото да е непознат- дори не се гледа името), наричане(чародейство) над лъжиците докато се привързват, заравяне, и приключване с тръгване без да се обръщате към гроба.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Wizard » 21 Апр 2009, 17:44

Nemezius написа:Ексцентрик, ритуалите, свързани с некромантия, просто не се пишат насам и натам по форуми- за това и не смятам да дам пълен ритуал, а с орязани подробности- колкото да се придобие най-обща престава.
Лъжици на гроб се ползват за "захранка", за прехвърляне- най-често при лечение, за освобождаване от лош късмет, или за разваляне на магия, като последната се прехвърля от живия към мъртвеца(тук има и варианти с лъжици+бодлива тел)- това прехвърляне е доста полезна за премахване на магии правени по методите на "захранването"(чародейство над храна и напитки, вкл и такива, правени с менструална кръв).

Основни положения в ритуалите са намирането на "незнаен гроб"(гроб без име, или най-малкото да е непознат- дори не се гледа името), наричане(чародейство) над лъжиците докато се привързват, заравяне, и приключване с тръгване без да се обръщате към гроба.

Ето ТОВА имах впредвид като написах по-горния поуст до Вас, потребителите на MagicGateBg!

Вижте реакцията на Немезиус и начина по който са казани нещата! Не е нужно много, много да се обяснява - надълго и нашироко. За всеки един ритуал, достатъчно е само да се загатне по-същественото, а от там на сетне ТЕЗИ ОТ ВАС, които са по напреднали в практикуването на магически ритуали, веднага ще разберат за какво всъщност става дума...

Нямам нищо против магНаско, но от отговорите, които виждате пред вас, можете сами да си направите заключението кой, как разбира магията и ритуалите свързани с нея. Сега очаквам магНаско или да се аргументира (като приведе допълнителна информация към ритуала!) или да се покрие, както най-вероятно ще се случи...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот МагНаско » 22 Апр 2009, 16:09

Хубаво за да стане малко по интересно и аз ще дам накратко пример какво може да се прави на гроб с лъжици. С помоща на две лъжици закопани в гроб намиращ се в двора на църква могат да се правят добри любовни заклинания , без да навлизам в подробности само лъжици не са достатъчни . Друг един пример е пак с подобен ритуал може да се направи магия за раздяла . Спомоща на гроб и лъжици може да се помогне на заекващо дете да спре да заекване .

Моите уважения Wizard но едва ли е това начина , а още помалко средството / визирам нещо за което се надявам ще ме разбереш/.

Любов и светлина .
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Jade » 27 Апр 2009, 21:38

И според мен най-вероятно става въпрос за любовна магия. Само че в този случай гробът, който се подбира съвсем не е безименен, а напротив - търси се починал, чието първо име съвпада с това на жертвата(избранника).
За да се спечели помощта на духа на починалия, символично му се заплаща/поднася нещо.
..monkey see, monkey do..
Аватар
Jade

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор