НУЖДАЯ СЕ ОТ СЪВЕТА ВИ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот sidnikam » 21 Сеп 2009, 14:42

ПРЕДИ 10 ДЕНА ПОЛУЧИХ ГЛАВОБОЛИЕ И НЕРВНИ КРИЗИ.НЕ МИ ПОМОГНАХА НИТО ХАПЧЕТА ЗА ГЛАВОБОЛИЕ,НИТО УСПОКОИТЕЛНИ.ИМАХ ЧУБСТВО,ЧЕ ПОЛУДЯВАМ.ПО ПРИНЦИП ИМАМ ГЛАВОБОЛИЕ ПРИ ПЪЛНОЛУНИЕ ИЛИ ГРИП.МИСЛЯ,ЧЕ ДОБРЕ ПОЗНАВАМ ТЯЛОТО СИ.ВЪЗРАСТНА ЖЕНА МЕ ПОСЪВЕТВА ДА ВЗЕМА ТАМЯН,ВЪГЛЕН И МИ ДАДЕ И ЕДНА ИСУШЕНА ТРЕВА.ДА ЗАСТАНА ПРЕД ИКОНАТА И ПРЕКАДЯ ТЯЛОТО СИ КАТО КАЖА ДУМИТЕ;О ИСУС ХРИСТОС НИКА ОЛАТА КАКА СКОРПА-В ПРЕВОД ;ИСУС ХРИСТОС ПОБЕДИТЕЛ-ВСЯКО ЗЛО ИЗДЪРПВА;ТЪЙ КАТО ИМАХ СЪМНЕНИЕ ОТ КЪДЕ ИДВА СПОМЕНАХ ИМЕТО НА ЧОВЕКА.ПРИ СПОМЕНАВАНЕ НА ИМЕТО ИМАХ ЧУБСТВО,ЧЕ СЪМ СЛОЖИЛА БАРУТ-ВЪГЛЕНА СЕ ВЪСПЛАМЕНИ И УГАСНА.ОСТАТЪКА ИЗХВЪРЛИХ ИЗВЪН ДОМА.УСПОРЕДНО С ТОВА ЧЕТОХ ВСЕКИ ДЕН КИПРИАНОВИТЕ МОЛИТВИ.ГЛАВОБОЛИЕТО ЗАТИХВАШЕ ЗА КРАТКО И ОТНОВО СЕ ВЪЗВРЪЩАШЕ.ИМАХ КОШМАРИ ЗАТОВА СЛОЖИХ ЧАША С ВОДА А ВЪТРЕ МОРСКА СОЛ-УСПЕХ....СПРЯХА...НО НАПРАВИХ 2-РА СТЪПКА ЗА ПРОДЪЛЖАВАЩОТО ГЛАВОБОЛИЕ-ВОСЪКОЛЕЕНЕ.НЕ СЪМ ВЕЩА НА ТАЗИ ТЕМА И НЕ СЪМ ГО ПРАВИЛА НИКОГА,НО ЗОРА КАКВО ЛИ НЕПРАВИ.ВОСЪКА КОЙТО ИЗЛЯХ В КУПАТА С ВОДА МИ ОБРАЗУВА ФИГУРА КОЯТО ИЗОБРАЗЯВА ЧОВЕШКА ГЛАВА В ПРОФИЛ,А В НЕЯ 3 ОГРОМНИ ПЕТНА.В КРАЙНА СМЕТКА ГЛАВОБОЛИЕТО СПРЯ.СЕГА СЕ ЧУБСТВАМ КАТО ЗАМАЯНА/ОТНЕСЕНИ ОТ ВИХЪРА/....В ТОЗИ СЛУЧАЙ КАК ДА ПОСТЪПЯ.ЧЕТОХ В ДРУГ САЙТ,ЧЕ ОТНОСНО ВОСЪКОЛЕЕНЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОВТОРИ... ДОРИ И ДА МИ СА НАПРАВИЛИ МАГИЯ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ОТМЪЩАВАМ А ПРОСТО ДА СЕ ПРЕДПАЗЯ ОТ ДРУГИ АТАКИ.ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ КОЕТО СЪМ ПРОЧЕЛА В КНИГИ ОБИКНОВЕНО СЪВЕТВАТ ДА СИ СЪЗДАДЕМ ВИЗУАЛНА ЗАВЕСА КОЯТО ДА НИ ПРЕДПАЗВА.ДА АМА КАТО НЕ МИ ИДА.ЩЕ ВИ БЪДА ПРИЗНАТЕЛНА ЗА СЪВЕТА КОЙТО МИ ДАДЕТЕ,А ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕМОГАТ ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ПИШАТ.ПОДИГРАВКИТЕ ДА СИ ГИ ПИШАТ В ДРУГА ТЕМА.ОБИЧАМ ХУМОРА НО ТАМ КЪДЕТО МОЖЕ И Е ПОЛЕЗЕН.БЛАГОДАРЯ.... icon_flowerface
Аватар
sidnikam
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот valko » 22 Сеп 2009, 07:26

нормално е да се чувстваш замаяна след изчистване на себе си. няма да се изненадам ако има сънливост. повтори восъколеене още няколко пъти и наблюдавай рисунките по отливка, след пълното изчистване тя трябва стане гладка, но не уповавай на восък, за помага само за дребните неща и толкова. Имаш нужда от защита която те пази независимо дали я фантазираш с всякакви визуални завеси или не, но преди това пълно изчистване.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот furbo » 23 Сеп 2009, 09:38

Здравейте!
Бих искал да помоля за компетентен съвет...
Преди няколко дни по телефона ме потърси един приятел с молба да му уредя работа при мен.Направих каквото трябва и на другия ден той беше приет(искам да уточня,че с въпросния човек се познавам от повече от 20години и съм му помагал десетки пъти)
На третия ден от неговата работа се бяхме събрали няколко колеги ,включително и шефа.И изведнъж без какъвто и да е повод от моя страна,той започна да сипе по-мой адрес откровени клевети и лъжи,включително и от семейния ми живот.Пред хора ,които познаваше едва от 2 дни.Излишно е да казвам,колко ужасно се почувствах и как цяла нощ не мигнах.Да кажа ,че бях шокиран е прекалено меко.Имах чувството(и до сега го имам),че бях лице в лице със самия дявол!От тази случка мина 1 седмица,но като,че ли нещо в мен се преобърна,разруши се и не мога да дойда на себе си.Не съм експерт и не знам дали това не е особен вид омагьосване или е крайна реакция на отвращение,но от тогава просто живея,като в полусън....
Аватар
furbo

Мнениеот ultramarin » 23 Сеп 2009, 10:42

В най-обикновено шоково състояние си. Нормално е при "удара" който си получил... има едно сиропче мента-глог-валериана, помага при стрес, успокоява... също и отмъщението... а също и други неща помагата... е, хм, всеки сам си решава как да се справи с проблема... изчакай да ти мине посттравматичния период(а той ще мине когато спреш да се оплакваш и самосъжаляваш и вземеш решение да ДЕЙСТВАШ) и тогава решавай що да сториш - не би трябвало да оставяш подобно дело без последствия...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот furbo » 23 Сеп 2009, 11:13

Не съм от тези ,които се самосъжаляват.Смятам се за улегнал човек и може би за това ,защото си мислех ,че знам всичко за живота,преживявам тежко това ,което ми се случи.А ментата и валериана си ги запази за себе си
Аватар
furbo

Мнениеот Lord Voldemor » 23 Сеп 2009, 15:20

Драги Фурбо,причината за шокът ти явно идва именно поради причината,че НЕ знаеш всичко от живота...и никой не го знае.Разполагаме само с отделни късчета реалност,които наричайки свой живот,забравяме,че това са само късчета.Моят съвет е да използваш ,,сътресението'',което изпитваш за ОБЕКТИВНА преоценка на действията ти.Така можеш да обърнеш ситуацията в своя полза.
Понякога съдбата ни зашлевявя по един хубав шамар,за да насочи съзнанието ни към нещо по-важно от егото ни.Ако ли не си вземем поука,отново ни предстои нещо подобно,че и по-лошо.
Успех.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот Gibon » 25 Сеп 2009, 06:25

Сигурно съм най-некометентния в тези занимания, но реших и аз да напиша нещо.
Няма да говоря за "сътресенията" и така на татък, те принципно са си част от живота на всеки рано или късно се случват. Лично чат пат взимам мента-глок и валериана много помагат, особенно като имаш такива кризи направо са си животоспасяващи. Да спреме с глупостите.
Защо не опиташ да посетиш рейки и да те настроят за ниво 1 /ако не се лъжа вески може да бъде настроен/, като цяло доста помага - имат няколко глупости за защита, за пречистване и т.н. Сигурно не са много трудни ще може да си ги правиш, и без да кадиш и други там глупости. Не мога да ти препоръчам място за курс, принципно не са ефтини, но някой от по старите членове може да те просветли. Но като цяло може да ти е доста полезно, дори и да си въобразяваш, че имаш подобно влияние.
Успех и дано кризите минат :wink:

Модератор: "другите там глупости" изискват и определено ниво на познание и разбиране, така че ще те помоля да ни лишиш от
подобни изказвания за в бъдеще.
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател

Местоположение: Мадагаскарски национален парк - третото дърво от четвъртата колона

Мнениеот sidnikam » 30 Сеп 2009, 17:32

Благодаря на Валко за съвета,а за останали /НАПРЕДНАЛИ/ приятно чатене icon_angel .Второ искам да попитам оператора на сайта дали сте дали съгласието си на други сайтове да копират статията..Имах силното желание да опиша случаят ми с подробности за да е ясно за какво изобщо става дума.И евентуално да получа помощ.... Но.....вътрешното ми АЗ ме спря.И се оказах права.Благодаря... icon_flowerface
Аватар
sidnikam
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот valko » 02 Окт 2009, 23:37

бе, с време и непрекъсната практика ще се оправиш, ама забрави да исусите и калпавите ангели. имаш си дарба и подкрепа да вървиш по черната пътека, не й се противопоставяй и забрави за кармичните корекции предлагани от големите майстори тук, че подобно предаване по кръвната линия като при мен и при теб на тия не ща само се противопоставя и отвръща.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sidnikam » 03 Окт 2009, 18:56

Ами аз си го знам от години.Какво мога и какво не.Доста труд вложих през последните години.Просто съм практик.Вярвам само на резултатите си.А за ангели не ме режи и те ми помагат.Днес ми попадна книга за Авраам-божият човек,а се оказа,че и той практикувал магията с помоща на опиата мандрагура.Така или иначе ще продължа,но по български,че тия вносните доста парички си искараха с писанията си. icon_flowerface
Аватар
sidnikam
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 07 Окт 2009, 22:45

sidnikam написа:Благодаря на Валко за съвета,а за останали /НАПРЕДНАЛИ/ приятно чатене icon_angel .Второ искам да попитам оператора на сайта дали сте дали съгласието си на други сайтове да копират статията..Имах силното желание да опиша случаят ми с подробности за да е ясно за какво изобщо става дума.И евентуално да получа помощ.... Но.....вътрешното ми АЗ ме спря.И се оказах права.Благодаря...

Само не ми стана ясно какво искаш от ''оператора на сайта'', да направи?!? icon_eusa_dance .... не се свършват тия модели (хора) и това си е... :)
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот sidnikam » 17 Окт 2009, 16:31

НЕ СЪМ ВЕЩА НА ТЕМА КОМПЮТРИ. icon_flowerface НО КОГАТО ЧЕТА В ДРУГИ САЙТЕ ПИШЕ;ЧЕ ЗАБРАНЯВАТ КОПИРАНЕТО ОТ ДРУГИ САЙТОВЕ С ЦЕЛ РЕКЛАМА...ВТОРО ЗА ДА СЕ РЕШАТ ХОРАТА ДА ПИШАТ ВЪВ ВАШИЯТ САЙТ С ТЯХНАТА БОЛКА ТО ЗНАЧИ ЧЕ ОЧАКВАТ СЪВЕТ И ПОМОЩ ОТ ВАС.А НА ПЪРВО МЯСТО ВИ ИМАТ МАЛКО ДОВЕРИЕ КОЕТО ВЕЧЕ Е СКЪПА СТОКА В ТОЗИ БЕЗУМЕН СВЯТ.НАДЯВАМ СЕ ТОЗИ ПЪТ ДА НЕ СЕ РАЗБУНТУВАТЕ СРЕЩУ МЕН ЗА ИЗКРЕННОСТТА МИ ПРЕДИ ДА ИЗХВРЪКНА ...........Г-НЕ......БЛАГОДАРЯ.
Аватар
sidnikam
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 17 Окт 2009, 19:39

sidnikam написа:НЕ СЪМ ВЕЩА НА ТЕМА КОМПЮТРИ. icon_flowerface НО КОГАТО ЧЕТА В ДРУГИ САЙТЕ ПИШЕ;ЧЕ ЗАБРАНЯВАТ КОПИРАНЕТО ОТ ДРУГИ САЙТОВЕ С ЦЕЛ РЕКЛАМА...ВТОРО ЗА ДА СЕ РЕШАТ ХОРАТА ДА ПИШАТ ВЪВ ВАШИЯТ САЙТ С ТЯХНАТА БОЛКА ТО ЗНАЧИ ЧЕ ОЧАКВАТ СЪВЕТ И ПОМОЩ ОТ ВАС.А НА ПЪРВО МЯСТО ВИ ИМАТ МАЛКО ДОВЕРИЕ КОЕТО ВЕЧЕ Е СКЪПА СТОКА В ТОЗИ БЕЗУМЕН СВЯТ.НАДЯВАМ СЕ ТОЗИ ПЪТ ДА НЕ СЕ РАЗБУНТУВАТЕ СРЕЩУ МЕН ЗА ИЗКРЕННОСТТА МИ ПРЕДИ ДА ИЗХВРЪКНА ...........Г-НЕ......БЛАГОДАРЯ.

Офтопик:
Не бе, няма лошо да пишете и питате тук в този форум, НО да питате нещо смислено и полезно, а не разни като тези по-горе....
А иначе си помислих, че и от Гърция са започнали спамери да ни налитат. Нищо лично! :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор