Някой да е запознат с този сайт

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Stefan Caromov » 10 Ное 2009, 23:04

Здравейте, рових се на всякъде последните 6-7 дни ,четих всичко от кора до кора в нета свързано с магии .Попаднах на този сайт и се зачатих днес с собственика му . Дали имате представа ,истина ли е това или измама ,защото ми каза ,че имам магия и можел да помогне дистанционно само като му кажа трите си имена и дата на раждане. Щял по куриер да ми прати каквото ми трябва ,но не каза точната сума .Може ли само така по скайп и като разбере трите ми имена и датата на раждане да каже ,че са ми направили магия ,но слава богу ,навреме се обръщам към него ...ето сайта

реклама
Аватар
Stefan Caromov

Мнениеот Nemezius » 11 Ное 2009, 06:21

Че от кога зелмоксис се намесва и по телефон!? Ценна информация... Моят съвет е просто да му благодарите за отделеното време и да не се занимавате с глупости от този род- наи-малкото защото за изработване на лични амулети в повечето случаи не са достатъчно само имена и дата на раждане, поне не и за достатъчно силни такива ;) Дали си заслужава- изборът е индивидуален
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот ultramarin » 11 Ное 2009, 08:23

Не, не може само по скайп да се разбере. И само по имена не може. И зелмоксис не може. Той е поредният...
Това е моето мнение де. Поне за последните 6-7 години не е показал нищо сериозно - поне пред мен и общи познати.
:(
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Stefan Caromov » 11 Ное 2009, 11:15

благосаря ви за отговора.
Аватар
Stefan Caromov

Мнениеот swetla » 13 Ное 2009, 10:13

Здравейте
Не съм се включвала до сега, но и аз попаднах скоро на Зелмоксис и водихме доста дълъг разговор по скайпа.
И на мен ми каза същото. сумата е около 250лв. само за амулетите, предложи и восъколеене и т.н. Попитах за срокове и резултати - не получих конкретен отговор.
Благодарих му за отделеното време и спрях до тук.
Аватар
swetla

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор