Здравейте,миналата година ходих при един маг,за да ме изчисти от магия.Наистина няколко дни бях много добре,но след това започнаха много странни симптоми,които никога не съм имала:пробождане в пъпа като с игла,след това в сърцето и накрая в главата.Започнах да се будя много изморена или пък да се будя през нощта от силно главоболие.Имах симптоми като при грип,но за 1-2 дена отшумяваха.След 3 месеца непрестанен дискомфорт отидох при една лечителка,която ми каза че този маг е бил енергиен вампир,но е създал твърда връзка между нас и че тази твърда връзка може да се прекъсне,само ако той пожелае,но той нямало да го направи,защото моята енергия му била необходима.
Какво мога да направя,значи ли че цял живот ще съм така?Това се отрази на целият ми живот,защото постоянно съм изморена и нямам желание да контактувам с никой.Много отслабнах и ми се появиха черни кръгове под очите.
Ако някой е по-наясно да ми даде съвет какво да направя.Ще съм ви много благодарна.
Wizard: Ето Ви една провокация уважаеми потребители! Оказа се, че morin и peta22 са един и същи потребител! Каква е целта - много проста - да се насочи някой потребител на MG към "определен Маг, Лечител, Екстра-незнам си какъв...". Такъв е начина на повечето "колеги" да привлекат заблудени овчици към стадото си...
Тези потребители съответно се премахват от МГ форума!