Твърда връзка

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот morin » 26 Ное 2009, 17:00

Здравейте,миналата година ходих при един маг,за да ме изчисти от магия.Наистина няколко дни бях много добре,но след това започнаха много странни симптоми,които никога не съм имала:пробождане в пъпа като с игла,след това в сърцето и накрая в главата.Започнах да се будя много изморена или пък да се будя през нощта от силно главоболие.Имах симптоми като при грип,но за 1-2 дена отшумяваха.След 3 месеца непрестанен дискомфорт отидох при една лечителка,която ми каза че този маг е бил енергиен вампир,но е създал твърда връзка между нас и че тази твърда връзка може да се прекъсне,само ако той пожелае,но той нямало да го направи,защото моята енергия му била необходима.
Какво мога да направя,значи ли че цял живот ще съм така?Това се отрази на целият ми живот,защото постоянно съм изморена и нямам желание да контактувам с никой.Много отслабнах и ми се появиха черни кръгове под очите.
Ако някой е по-наясно да ми даде съвет какво да направя.Ще съм ви много благодарна.

Wizard: Ето Ви една провокация уважаеми потребители! Оказа се, че morin и peta22 са един и същи потребител! Каква е целта - много проста - да се насочи някой потребител на MG към "определен Маг, Лечител, Екстра-незнам си какъв...". Такъв е начина на повечето "колеги" да привлекат заблудени овчици към стадото си...
Тези потребители съответно се премахват от МГ форума!
morin

Мнениеот Nemezius » 27 Ное 2009, 00:08

Здравейте.
Това, което наричате "твърда връзка" във вампириката се нарича извличане през материална база. Ако знаете какво точно е взето за връзка, то е възможно не да се разруши връзката, а да се направи недействителна- трябва да се прекъсне връзката м/у Вас самата и използвания материал.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот morin » 28 Ное 2009, 11:57

Под материал нещо материално ли разбирате,защото аз подарих на въпросният човек една статуетка.Можели чрез нея нещо да е направил или е било нещо лично мое.Не мога да разбере.Ако не те затруднява ми обясни по-подробно.В една книга четох че тази връзка може да бъде прекъсната само ако единия от двамата умре.Вярно ли е това?
Свързах се с един мъж,който също е бил при този маг преди около 2 години и каза че около 2 седмици след ходенето там е загубли сексуалното си желание и не е имал желание за секс близо 3 месеца.Това пък какво общо има?
morin

Мнениеот Nemezius » 28 Ное 2009, 13:59

morin написа:Под материал нещо материално ли разбирате,защото аз подарих на въпросният човек една статуетка.Можели чрез нея нещо да е направил или е било нещо лично мое.Не мога да разбере.Ако не те затруднява ми обясни по-подробно.В една книга четох че тази връзка може да бъде прекъсната само ако единия от двамата умре.Вярно ли е това?
Свързах се с един мъж,който също е бил при този маг преди около 2 години и каза че около 2 седмици след ходенето там е загубли сексуалното си желание и не е имал желание за секс близо 3 месеца.Това пък какво общо има?

morin, а защо не започнете и да мислите преди да питате? Не е чак толкова трудно... Дали материал е нещо материално... Естествено, че е материално. Ако си бяхте направила поне малко труда да се информирате, щяхте от отворите гугъл и да търсите що е то "мариална база" и да разберете, че това е нещо, свързващо с даден индивид, като се предпочита да е носител и на енергийното му поле, още по-добре би било ако носи и генетичен материал.

По втория въпрос... Сексуалното желание почти винаги го има тогава, когато човек разполага с достатъчно енергия; когато сме изморени в повечето случаи дори не си и помисляме за това, камоли да пристъпим към него. Това би трябвало да Ви отговори на зададения въпрос.

Към всички: Както виждате, нито аз, нито колегите отказваме да помагаме и отговаряме на въпроси, но поне положете минимални усилия от Ваша страна поне за елементарните неща- отворете гугъл, потърсете, прочетете поне 2 реда, за да не се стига до моменти като този, в който вместо да отговаряме на още няколко въпроса, се налага да обясняваме понятия от букварчето като "материална ли е материална база"- това е несериозно просто.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот peta22 » 28 Ное 2009, 14:28

Аз пък съм на мнение че твърда връзка може да се създава без нещо материално.Вече има достатъчно добре обучени Магове които си пускат каквито искат връзки или нишки към даден човек и могата да си ги ползват както те пожелаят.
Сексуалното желание на този човек може да е изчезнало поради същата причина.Ако сексуалната енергията на клиента е била силна,колко му е някой маг да си я хареса и да си я вземе за себе си.Повярвайте ми знам го от опит.Повечето магове го могат и не им трябва никакъв материал,всичко става мисловно.Така че да се пише на човек в нужда за толкова сериозни неща,да рови в гугъл е просто безтговорно.
peta22

Мнениеот rain » 28 Ное 2009, 14:45

peta22 написа:Аз пък съм на мнение че твърда връзка може да се създава без нещо материално.Вече има достатъчно добре обучени Магове които си пускат каквито искат връзки или нишки към даден човек и могата да си ги ползват както те пожелаят.
Сексуалното желание на този човек може да е изчезнало поради същата причина.Ако сексуалната енергията на клиента е била силна,колко му е някой маг да си я хареса и да си я вземе за себе си.Повярвайте ми знам го от опит.Повечето магове го могат и не им трябва никакъв материал,всичко става мисловно.Така че да се пише на човек в нужда за толкова сериозни неща,да рови в гугъл е просто безтговорно.

Не думай. Аз пък си мисля, че morin е попаднала на грешните хора. Магове, лечители, екстраоткачалки и лумпени...
поради което са й напълнили главата с всевъзможни глупости и сега не знае на кой свят се намира. Ако наистина има
магия, то да отиде при сериозен, подчертавам народен човек, а не при дребни мошеници.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Nemezius » 28 Ное 2009, 14:53

rain написа:Ако наистина има магия, то да отиде при сериозен, подчертавам народен човек, а не при дребни мошеници.

... което, разбира се, изобщо не е гаранция, тъй като сред т.нар. "народни" има също толкова пишман баячки, че не е истина как хората им вярват... Нима не е така, рейн?- Реторичен въпрос...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот morin » 28 Ное 2009, 15:19

Бихте ли ми препоръчали тогава истински народен човек,на който след всичко това да мога да се доверя.Не съм обикаляла при много,а само при жената която ми каза че това са енергиини твърди връзки.Мога да кажа,че много от симптомите ми изчезнаха,но тя не ми взе и никакви пари,защото каза че неможе да се справи изцяло с моя случай.
Даде ми обаче доста интресни книги,които започнах да чета и те ми обясниха много от нещата които ми се случиха.Наистина съм попаднала на черен Маг,но пък и точно в този форум прочетох че наистина добър черен маг може да си прехвърля болестите си и кармата си на обикновенни хора,а също и да им стъпва на енергията,за да я ползва за себе си.
Между другото точно вие сте обяснили из темите за вграждането и симптомите ги имах и аз.Затова наистина очаквах по-сериозен отговор и съвети как да се справя.
morin

Мнениеот rain » 28 Ное 2009, 15:23

Nemezius написа:
rain написа:Ако наистина има магия, то да отиде при сериозен, подчертавам народен човек, а не при дребни мошеници.

... което, разбира се, изобщо не е гаранция, тъй като сред т.нар. "народни" има също толкова пишман баячки, че не е истина как хората им вярват... Нима не е така, рейн?- Реторичен въпрос...

Че има - има, но лесно се познава кой какво може (което е извън темата и няма да коментирам).

morin, ако случаят ти е сериозен, тези неща не се обсъждат в публичното пространство. Даването на контакти е реклама,
която не се толерира. Все пак, за да не е без нищо, опиши по подробно случая, каква магия, кой ти е казал за нея и защо реши,
че става въпрос за вграждане?
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Lord Voldemor » 29 Ное 2009, 01:43

Тук ще се включа съвсем на време.Аз съм запознат достатъчно детайлно с проблемът,случващ се реално на морин и пета-говорили сме часове по телефона,изпратиха ми снимка по която сканирах положението.Изпратих веднъж енергия на морин-тя може да потвърди,че го почувства-но ми се попречи от Владетелите на Кармата-случиха ми се неприятни неща,дори имах реална астрална среща с въпросният лечител-или маг,както великодушно го наричат засегнатите страни.той откровено ми обясни,че не ми е враг,но те трябва да се меся-това е една среща на силата между тези треима уши,и моята намеса е изключена.Е,признавам,че изкушението да го размажа на астрално ниво бе огромен,но това наистина не е моя битка.
Уизард,това наистина не е реклама,жените имат реални проблеми.
Постовете на колегите бяха извънредно точни,всичко необходимо можете да си го набавите,и Тогава да задавате въпроси,на които ще може да ви се окаже помощ.Все пак това е ваша битка,и както пета ми каза,силите ви са нарастнали през тези три години на изпитание.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор