Иксма да се извиня ако темата ми нее за тука , сега се регистрирах и не намирам друго място за моя въпрос .
Така може да ви прозвучи , че се майтапя или че съм луд , но се кълна че говоря истината .
Започвам:
Много пъти примерно как си седя удома и гледам телевизия и сменям различните канали и изведнъж в главата ми минава някаква мисъл която е незъзнателна ( имам предвид че не се осещам че мисла за това нещо , просто мисля за него ) и след няколко секунди намирам канал на който дават това което ми е минло през ума .
Пример :
Търса си нещо интересно и сменям каналите и изведнуж в главата ми почва да звучи някаква мелодийка от песен ( несузнателно ) и след няколко секунди намирам канал и точно тази песен я дават .. това ми се е случвало много пъти .
Друг пример :
Бях с един приятел и си седяхме при нас , и на мен пак несъзнателно почва да ми тече някаква мелодийка в главата , аз не го осъзнавам , но си я " тананикам " на ум .. и след няколко секунди приятеля ми почва да си я тананика на глас .. СЪЩАТА ПЕСЕН .. това ми се е случвало много пъти .
Друг пример :
Той стана преди около 1 или 2 години ..
Около една седмица в главата ми и пред очите ми се явяваха вратите на гробищата ( се едно ще минавам през вретите ) .. отново несъзнателно по цял ден тази мисал ме измъчваше , не ме оставяше на мира .. просто неможих да си я избия от главата .. а нямаше никакав повод да си мисла за такива работи .. това продалжи около една седмица , най страшното беше че понякога както си мисла за " входа на гробището " ми минаваше и образ на бащами който примерно е на работа ( представям си го в дрехете с който е на работа ) ..
и така след непрекъснати " мъки " над моето съснание се случи нещо много лошо . едно момиче с което съм бил близак като малак и е живяла в нашият квартал почина от катастрофа ;x , но непрекъснатите мисли за вратите на гробището не напускаха ума ми .. след няколко дни почина наш роднина , от страна на баба ми .. и от тогава напрежението падна от мен и се успокоих някакси , спрях да мисля за вратите на гробището и такива работи ..
сега като се сетя роднинската връзка е от страна на бабами която е майка на баща ми който се казва като роднината който си замина .. и затова е можело от време на време да ми се явява след " портите " много странна история беше това .. Цяла седмица непрекъснато да мислиш за нещо което не осъзнаваш в началото че го мислиш , и накрая да се случи нещо каде има логика ..
Друга случка :
наш близак роднина обича да си попиива от време на време ( аз много мраза възрастни хора да пият , под 30 години може :D ) аз бях при един приятел и се прибирах , щом отворих вратата на къщата , тази която е на улицата .. почуствах че нещо нее наред , имах някакво вътрешно неспокоиствие .. и ми мина през ум че може да е нещо такова , като влязох вътре и хоп беше това което си мислих .
Имам и други подобни примери но тези са по интересни .
Искам още нещо да споделя
Като сам близо до някой човек или дори като го видя само , осещам как се чуства ( това става почти винаги , докато при " несъснателноте мисли " се появяват от нишото " ) .. осещам емоциите му , дори и га не ги показва .. но някак разбирам как се чувства .
И нещо което ще ви се стори глупаво .. винаги съм мислил че не съм туко така на този свят , осещам че има нещо в мене , но незнам какво . е понякога се колебая , но накрая пак го чуствам ..
Понякога се опитвам да използвам " свръх сили " но е без успех .. но през това време чуствам леко напрежение в главата си , най силно мисля че при слепоочието и челото можеби .. осещам и нещо като енергия / емоция в областа на корема и гардите си , най вече при лажичката / жлъчката ..
Зодияте ми е телец ако това има значение .
Искам да ви попитам как мога да развия това което е в мен и което се проявява когато си иска , моляви помогнете ми