Здравейте на всички. Искам първо да се извиня за името на темата и ако съм сбъркал мястото й, че съм малко некомпетентен..
Сега искам да ви разкажа моята история и да си дадете мнението, ще бъда СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЕН.
Значи.. до скоро живота ми беше, смях, щастие, нямаше приятели много, щот тва е доста силна дума, но пък имахме весела компания , забава си беше...
Докато не отидох на едно парти и там ми се случиха гадни неща.. пуших марихуана и пих, и бях много зле...
никакви наркотици иначе въобще не съм взимал през живота си, само в рамките на 2-3 месеца пушех....
След това вече съм постоянно като напушен... Дискомфортно ми е , сабудих се веднъж целия треперех , супер тревожно ми беше.... Влезна ли в дискотека не мога да издържа и 30 мин дискомфорт, паника...пък да не говорим, че и съм в депресия...
Започваха да ми идват мисли за самоубийство е така отникъде... Страх ме е....
В рамките на 1 година в моя град се обесиха 5-6 момчета все млади, започнах да мисля, как да го правя, с какво ,къде точно...
Говори се, че градът ни е прокълнат от някаква бабичка да се самоубиват млади момчета , защото била сложила кръст някаде, а го били откраднали, версийте са много и сериозно се замислям и панирам, заради статистиката, която посочих малко по-нагоре...
Споделете си мнението, помогнете хора....
Навсякаде писах..В болници 4ма доктори ми казват, че съм в много добро здраве, но няма как да ми прегледът психиката
и накрая отчаяно стигам, до тук...