нощно напикаване-магия?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот rosewater78 » 12 Яну 2011, 10:09

Здравейте
много съм отчаяна и ви моля за помощ .Живота ми се върти в кръг от известно време.Влюбих се в един мъж и се разделихме без ясна причина.Косата ми опада на едно голямо петно ,започнах да се изпускам нощем и то много често (напикавам)
Непрекъснато сънувам кошмари кой от кои по странни .Направих си куп изследвания и нямам физиологични проблеми здрава съм като камък.Аз съм на 32 години и това не е нормално.Срещнах друг мъж и се влюбих ,всичко беше наред ,докато един ден ми каза че не изпитва никакви чувства към мен ,макар че 2 дни преди това твърдеше ,че ме обича и му липсвам.Чувствам се постоянно уморена и нямам сили а спортувам и се храня здравословно.
Моля ви кажете ми какво да правя или поне при кого да отида .
Аватар
rosewater78

Мнениеот rosewater78 » 12 Яну 2011, 10:46

Забравих да спомена ,че майка ми и нейна приятелка се занимаваха с магии а приятелката и почина внезапно и доста нелепо.Сънищата ,който сънувам са потресаващи и ги мисля по цял ден-плъх ,за който ми казаха да не го убивам защото е духа на починал мой роднина и който в едно джезве изсипа нещо като восък,ябълка от която излязоха стотици червей,починалия баща на последното ми гадже в лодка,който ми каза ,че това е неговия подарък за сина му и подобни .Освен това страдам от безсъние събуждам се в пот няколко пъти на нощ .
Много ви моля помогнете ми
Аватар
rosewater78

Мнениеот valko » 12 Яну 2011, 22:35

Някой който е далеч от реалната магия и черните й проявления (камо ли премахване) ми е изтрил поста.

вашето е типичен резултат за въздействие което се прилага от можещ върху хора които не му показват уважение или се съмняват в него, често срещано и като наказание за лошо поведение като опърничивост срещу по-опитен, а най-често се прави от магове върху неблагодарни клиенти. Прави се върху огнище около 40 минути, понякога се подкрепя със премахване на съпротивление чрез искуственно погребение или с допълнителен ритуал за поискане на извинение на гробище. Като въздействие ляга до няколко часа, физически започва да се проявява на около 3 месеца след първа екстремна ситуация при жертва. Заедно с това инициатор на това нещо започва да бъде харесан от други хора и да му се оказва положително внимание.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор