Може ли съвет ?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Vapros » 18 Яну 2011, 12:59

Здравейте, това ми е първата тема тук ,а сега по темата.Решил съм да пробвам да отида в астрала прочетох много теми по въпроса както и книгата на Михаил Радуга (книгата е много интересна препоръчвам на всеки да я прочете.Ако искате да я прочетете безплатно и online влезте тук http://star05.net/e-books/duhovna.lit/e ... tqloto.pdf .) Но нещата които прочетох по форумите коренно се разминаваха от това което пише в книгата.По форумите бях чел ,че там е много опасно и мога да умра ,но в книгата пише ,че там средата е контролирана от нас и единствено ние може да контролираме това което се случвам там и ,че единственото опасно нещо е някой да не те събуди по време на фазата.Незнам колко да вярвам на написаното в книгата и затова искам да попитам лично някои който е ходил в астрала.Моля всеки който е ходил да даде мнение по темата и да погледне книгата за да ми каже дали нещата са наистина така като е описано в книгата.Също ако не е така да ми каже какви други опасности ме грозят и да отбележа никога не съм се занимавал с подобни неща.И да добавя че ще съм много благодарен на всеки който даде мнение.
Vapros

Мнениеот Nemezius » 18 Яну 2011, 13:29

Като за начало, четенето на книжки е добре, но това е изживяване и като такова не може да бъде описано съвсем точно- трябва да се преживее.
Сега по въпросите:
Дори да умрете там, ще се върнете в тялото си и ще излезете от състоянието. Да, това е преживяване и може да остави следи в съзнанието като стрес, като емоции, но нима наличието на мечки ни спира да ходим по планините- не. И са ме убивали, и са ме колили, и са ме замеряли с мълнии в "спаринг", но от това не се умира(е, малко ме болеше 2 дни главата след това, но все пак съм жив и здрав :) ).Е, има си и техники, чрез които астралното тяло да не може да се върне при физическото, но те първо са рядко познати и се предават от уста на уста, и второ са сложни за изпълнение, така че надали на някого ще му се слочи да попадне в такава ситуация.

Опасности? Предвид, че няма да умрете, тогава за какви опасности може да говорим?
Да, това е консенсуално ниво на реалност и като такова можем да упражняваме известен контрол над него(или по-точно, над възприятията си в него), но чак пък всичко да е под наш контрол- не, не е.
Друга "опасност" е да се попадне на енергиен вампир, черпещ енергия от случайни срещнати там, но и това е рядкост, а и нима такива ги няма и по улиците?!- Има ги и това не ни спира да излизаме от домовете си, нали?!

Така че, просто действайте- успех!
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Vapros » 18 Яну 2011, 15:30

Страшно съм благодарен за изчерпателния отговор.Очкавам още съвети от хора коита са били вече там. :wink: :wink: :wink:
Vapros

Мнениеот SoFarAway » 18 Яну 2011, 17:46

Пробвайте техниките на Радуга полезни са, , работил съм с техниките на автора ,това което описва е вярно, будили са ме когато съм бил в това състояние , не ми стана нищо накратко, а за другите въпроси много са обширни, но сякаш в началото нямат значение, просто както по горе ви беше написано опитайте и ще разберете, и както казах най-добре опитайте непреките му техники, или техниките за попадение чрез съня, те са най резултатни в повечето случаи.
Успех.
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор