Молба за помощ или съвет.

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот mbUk1 » 25 Яну 2011, 11:49

Здравейте .

От известно време чета с интерес вашият форум. Имам нужда от съвет. Мисля , че в дома ми е направена магия . Преди две години съвсем случайно докато ремонтирах секцията в хола намерих поставени отгоре 3 вилици и 3 лъжици поставени една върху друга сложени на кръст. След като ги видях се усъмних понеже няма кой да сложи на такова място тези кухненски прибори, взех вилиците и лъжиците с един парцал и ги изхвъвлих Майка ми е ходила преди 1 месец на врачка , казано и е че имаме магия на цялото семейство и главно на мен за несполука магия която да не ми върви в любовта .... понеже не съм добре запознат и не вярвам на такива неща Ви моля за съвет какво мога да направя по въпроса. Честно казано в семейството ми всичко е с главата на долу , баща ми е инвалид от 20 години в семейството има само проблеми , а бяхме страхотно семейство и на мен лично не ми върви в нищо , просто съм отчаян ... и все пак искам да разбера дали има светлина в тунела.

До колкото съм осведомен всеки четвъртък в църквата Св. Петка гр.Пловдив се четат Кипрянови молитви това може ли да ми помогне по някакъв начин.

Предварително Благодаря
Аватар
mbUk1

Мнениеот Nemezius » 25 Яну 2011, 18:33

mbUk1 написа:До колкото съм осведомен всеки четвъртък в църквата Св. Петка гр.Пловдив се четат Кипрянови молитви това може ли да ми помогне по някакъв начин.

В зависимост от това дали и колко вярващ сте.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот SoFarAway » 25 Яну 2011, 20:44

Във форума има написани начини по които можете да проверите дали имате магия в действителност.
SoFarAway
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Head16 » 25 Яну 2011, 22:42

Опътете в тия начини че и моето семейство го грози такова проклятие.....
Аватар
Head16

Мнениеот mbUk1 » 26 Яну 2011, 07:25

В зависимост от това дали и колко вярващ сте.[/quote]

Вярващ съм , редовно ходя на църква.
Аватар
mbUk1

Мнениеот mbUk1 » 26 Яну 2011, 07:31

SoFarAway написа:Във форума има написани начини по които можете да проверите дали имате магия в действителност.

Благодаря ще прочета какви са методите да проверя дали имам магия но все пак факта , че намирам тези вилици и лъжици на кръст ме води до мисълта , че някой не ми мисли доброто за мен и семейството ми.
И все пак ако някой може да ми даде и други съвети ще съм много благодарен . Не ми се иска да се лутам по врачки и т.н ...
Аватар
mbUk1

Мнениеот Nemezius » 26 Яну 2011, 15:45

mbUk1 написа:В зависимост от това дали и колко вярващ сте.

Вярващ съм , редовно ходя на църква.[/quote]

Казах "Вярващ", а не "религиозен", но да не се впускаме в разяснения за пореден път.

Хеад16 написа:Опътете в тия начини че и моето семейство го грози такова проклятие.....

Много интересно обаче е от къде можете сте сигурни какво е проклятието, та да е "същото"(да не говорим дали изобщо е проклятие или е нещо друго). Моля, без подобни "лалджийски" изказвания.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот rain » 26 Яну 2011, 16:38

Сега да не излезне, че се заяждаме с всички, които търсят помощ за нещо. Не сме тук да се караме,
а и при условие, че има стотици теми за видове, начини на разваляне и всичко свързано с магии, то
все пак е желателно да се прегледа обстойно форумът и съм сигурен, че ще се намери полезна
информация. Трябва и да поясня, че това което има публикувано и поместено тук е сторено от добра
воля и безвъзмездно за всички. Ако обаче очаквате някой лично да се заеме и ангажира с персонален
проблем, това вече си е вид услуга и трябва да се подразбира, че безплатен обяд няма.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Head16 » 26 Яну 2011, 21:34

Вещите по моя въпрос да пишат едно лс аз съм готов да заплатя......
Аватар
Head16

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор