damnameneus,прави разграничение от себе си,отдадеността си и от хора,които,както сам си видял няма да седнат и пишат всякакви магии за различни неща.Затова са ЛС.Макар тук да се постват чудесни работи...ти си един от малкото които запълва практичната част и може би даваш най-много и различни ритуали.Което е много похвално...но за това се изисква добра воля,желание и време...пък и по принцип сайта е предназначен за широката публика.
Всеки сам си решава какво да дава и какво не.Друг е въпроса колко правилно или не,е това.Затова е и свободната воля.Но в случая ако има някои болен тогава ще му се даде цяр,а не на здравия.А конкретно по темата никой не е помолил "дайте ми ритуал срещу любовна черна магия"който наистина да има нужда от това.Защото много е лесно да имаш противоотровата и да действаш със самата "отрова".Ти провокира аудиторията да помисли върху това и да даде каквото може.Което признавам беше интересно.
Но едно е,просто да отговаряш на провокация...друго е да дадеш нещо на някой в истинска нужда...а съмнява ме да откажа на някой стига да ми е по възможностите.И ти мисля,че най-добре го знаеш от опит и би постъпил така.Просто нямям сили да повтарям неща които ги пише и по книги и навсякъде по специализираните места...само заради обща информация(която пък въобще не се знае за какво може да бъде използвана)...наи малкото защото ако някои ритуали са твърде дълги,изискват време да седнеш и пишеш.Освен това аз подкрепям теорията че е нужно да се мине пътя на себереализирането и изучаването, а не на готово до имаш всичко и като направиш някоя каша да не знаеш как да я оправиш,затова казах че не се наемам да поствам нещо особено.
Този сайт има едно голямо предимство...пред много други подобни сайтове.Освен че помага на изучаващите окултизма в различни насоки,той помага и на хората с проблеми...тоест всеки който има проблем и търси окултно разрешение пита и ние които се занимаваме сме тези които решаваме дали да му помогнем,насочим и прочее.Но просто ми е писнало вече,няма да споменавам в кой друг подобен форум,всяка втора тема е от сорта"влюбена съм помогнете,дайте ми любовна магия"...ами аз пък не съм видял до ден днешен,някой да тръгне да дава още повече пред широката публика,дори и тук,а не на ЛС...никой няма да се нагърби с подобно нещо.Не за да си пази хляба (макар чи има и такива за което не мога да остана сляп)...а защото както каза не се дават неща които могат да бъдат опасни.Затова са и темите за да се обяснява на хората как най "безболезнено" и без последици да решават проблемите си,а не да им си прави мечешка услуга.
Извинявам се за тона ми,ако е прозвучал грубо или съм казал нещо излишно.Във връзка по дадената тема съмнява ме да намеря нещо по добро от ритуала за разваляне който даваш...пък дори и да намеря ще бъде сложен и объркващ.Онзи арабския е подобен.Аз затова и обичам кратките и ефективни неща без излишно церемонене

Но все пак ще се поразровя.Мисля че Папюс имаше един добър за целта ритуал за разваляне на любовна магия.Тои също така дава и добри обяснения за използването на менструална кръв и последствията.