Как мога да се сдобия с жезал?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот kleopatra_89 » 19 Ное 2004, 08:21

Вещерите от каде си намират жезал? От какав метал трябва да е изработен?
Обожавам окултните науки и френския език.Благодарение на този сайт имам повече знания:)
Аватар
kleopatra_89
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Гост » 19 Ное 2004, 09:43

kleopatra_89 написа:Ve6terite ot kade si namirat jezal ?Ot kakav metal trqbva da e izraboten?

Сама си го направи. Едва ли ще можеш да обработиш метал - но пък с дърво е доста по лесно и удобно. Дървото избираш ти формата също общо взето всичко ти правиш... всичко готово е за .... украса :)

Един съвет: когато избираш дървото от което да режеш клон или нещо такова, го помоли да ти го даде и ти остави нещо при него или на него... гривна,медалионче или нещо каквото и да е... - (ако искаш давай или го моли, това си е твой избор аз само съвет давам). Помоли го също да ти даде най-походящия клон, медитирай с дървото ... почуствай го - това е само ако сериозно се занимаваш с себепознание.

Ако си решила само да се правиш на интересна пред приятели : отиваш чупиш квото ти падне и правиш квото си искаш или най-добре отиваш в някой магазин и си купуваш няква пръчка готова и решаваш че е жезъл,изрисуваш го с "тайнствени" символи и така ;))))
Гост

Мнениеот kleopatra_89 » 19 Ное 2004, 10:16

Mnogo ti blagodarq za savetite :grin:
Обожавам окултните науки и френския език.Благодарение на този сайт имам повече знания:)
Аватар
kleopatra_89
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WildSpirit » 19 Ное 2004, 12:37

Друго което можеш да напарвиш е да видиш съответствието на цветовете и да го боядисаш в някакъв цвят. Може да го украсиш с някакви камъни, кристали и тн. Другото което може да направиш е да му дадеш име. Аз съм си направил, но честно казано не го използвам често.
Дива същност... Свободен ум... Ограничено всекидневие!
Аватар
WildSpirit
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор