Пречистващи ритуали

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Uriel Blanchard » 03 Апр 2006, 22:09

Здравейте
Аз съм малко нов тук и исках да попитам може ли да ми кажете някакви ритуали за проверка за наличие на черна магия на някой. Става въпрос за семейството ми и конкретно за баща ми, който в общи линии страда от наличи не лош късмет. Винаги когато предстои да стане нещшо хубаво в работата му или да кажем да спечели малко пари се случва нещо, което обърква нещата отново и проваля всичко. Той се съмнява че преди години някаква жена, на негов колега с който са имали спор може да му е направила нещо или да го е проклела или урочасала. Аз съм правил няколко защитни мислоформи да го пазят по време на път, но действието им не е толкова силно. А напоследък този лош късмет или съдба започва да влияе и на мен и на другите членове на семейството ми. Аз например не мога да си намеря наистина постоянна работа. Винаги става нещо въпреки че винаги поставям работата на първо място и се налага да напусна. Обикновенно заради некоректност на шефовете ми. Единствената утеха ми е, че след като напусна от там бизнеса им запада и хората разбират какви са всъщност. Но все пак ако можо да ми кажете някави ритуали да проверя дали в дома ми или на баща ми има нещо направено. Благодаря много и сори за дългия пост.
Аватар
Uriel Blanchard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 04 Апр 2006, 10:47

Ами най-лесния начин за проверка дали има направена магия е с църковна свещ - минаваш по цялото тяло по спирала от ляво на дясно и отдолу нагоре, и ако има някъде засегнато от магия се получава неестествено и силно пращене на свещта, мн силен дим и др. подобни.
Най-често е в областта на чакрите.
Потърси из форума нещо за самопречистване. Колкото до защитните и пречистващите ритуали ето един адрес:

http://www.necronomicon.sacred-magick.c ... shing.html
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот sesil » 04 Апр 2006, 11:00

С този начин да се внимава, че понякога свещта хвърля един огън и изгаря почти цялата, като се провесва само фитила. Е, да не стават такива работи де, ама да се имав предвид, че огъня пари.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 04 Апр 2006, 16:55

Разрови се из форума преди да задаваш тази тема. Има това, което търсуш!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Uriel Blanchard » 06 Апр 2006, 10:08

Благодаря ви много за помоща
Аватар
Uriel Blanchard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Daron`Malakian » 06 Апр 2006, 11:21

Можеш просто да поръсиш всички ъгли със светена вода и да прочетеш 90-ти псалм...поне ще имаш някаква защита докато търсиш черна магия.
Аватар
Daron`Malakian
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vrania Volosia » 08 Апр 2006, 10:53

Daron`Malakian написа:Можеш просто да поръсиш всички ъгли със светена вода и да прочетеш 90-ти псалм...поне ще имаш някаква защита докато търсиш черна магия.

Точно така ( без псалма...не сички тука са христиени , бре!)Светената вода съдържа сребърни отрицателни йони, които чистят енергията! Поповете не са идиоти! :wink: Ако не ти се занимава с християнски щуротий, си направи домашна светена вода, като топнеш нещо сребърно за денонощие и готово!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 08 Апр 2006, 12:57

Daron`Malakian, слънце ако мислиш че това ще ти помогне да се пречистиш леко се залъгваш. Той не търси за защита, а за пречистване. Вранчето е казала другото :wink:
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот WandaBlenda » 08 Апр 2006, 13:51

Само да добавя, че за домашната "светена" вода като сложиш среброто в нея (може да е кръст, пръстен, пентаграма... или каквото имаш под ръка и според теб отговаря на убежденията ти) е добре да я оставиш 3 дена на открито в основата на някое дърво - за земна енергия и да не е много на сянка за да се зареди със слънчева и лунна енергия. Ако нямаш двор става с чаша на балкона до някоя по-голяма саксия.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Uriel Blanchard » 10 Апр 2006, 08:26

Благодаря ви много за помоща на всички.
искам да попитам още ако има направено нещо на баща ми как да го разваля?
Аватар
Uriel Blanchard
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 10 Апр 2006, 09:23

първо нека уточним за какъв тип пречистване става въпрос, има голяма разлика м/у пречистването преди даден ритуал и пречистването от магия например. Ако говорим за пречистването преди ритуал, то самото пречистване се състои от две части - физическа и духовна, най-добрият вариант е когато те са свързани, прекаленото абстрахиране води до така ад се каже бягство и отдалечаване от реалността, същото и потопяването само в материалните начини води до прекалено практическо мислене. В древността, а и оттам до съвременността, са останали доста практики за пречистване и доста методи. Ако говорим за пречистване преди ритуал, добро е първо постенето, но не гладуването, организмът трябва да е биологически задоволен, но не и преситен, по самото пречистване добре е да се направи баня и то точно с тази цел. В най-добрия случай е добре да се направи ритуално измиване със съответните заклинания и още по добре ако водата за измиването е от 3, 5 или 7 извора. За приготвянето на светена вода, наистина може да се ползва сребро, обаче не като се потопи в нея едно денонощие и готово, не е толкова просто, освен това в античността, светената вода, или хернипс, както е наричана се приготвя като в съда с водата се изгася въглен от олтарния огън. Водата от измиването не бива да се излива на място където стъпват други хора или животни, за да не се пренася на тях, по принцип тази вода се излива или в шахта или до стена. Освен пречистването с вода се прави и пречистване с огън и прекадяване, в доста случаи към водата за измиване се прибавят и билки и по този начин се постига съюз на вода + земя, и след това с пречистването с огън и въздух се постига пречистване с четирите стихии обединени с петата посредством заклинанията.

Когато говорим обаче за пречистване от магии, това е нещо различно, ритуалната чистота е различна от чистотата от магии. когато се цели пречистване от магии следва да се определи типът магия и начинът за нейното изчистване, според много колеги има универсални методи и те сигурно помагат до известна степен, но аз лично в лекарства тип панацея не вярвам.
Аватар
damnameneus
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор