Нощта красиво кадифена спускаше своят покров над лицата на хората...очите се загръщаха в тънкото було на черната мъгла. Пред мен вреше котле...нали съм магьосница-всяка си има котле ( не , че трябва но така влизам в рамките на приличното) А аз съм толкова не прилична...да не кажа мръсна...
Отпивам глътка ароматно вино с привкус на виолетки. Ръчна изработка...прекрасна реколта....
Я да си погледна котлето...време е да сложа малко грозде за белият ми дроб... с тия цигари съвсем го помлях...и тази красива песничка "дръж дъгата" Нека поври и балбука още малко...аз не че не мога грозде и така да си ям...но нали вече казах..."прлична" съм днеска...
Каква добра прилична магьосница се извъдих...
ММ...абе ква съм патка... ми аз обещах да направя мехлем от невен за изгарянето на съседката...ммм ще почака малко...Кво толкос..
И без това дните се нижат толкова монотно и отегчително бавно....
А аз така и не разбрах къде по дяволите живее слънцето. Каза ми то веднъж , че живее в ада..ма да му вярвам ли ?
Те с ЛУната все се надлъгват .... иди , че ги разбери ... Богове.. Те така обичат да си играят с нас на игрички...че вяра да им нямаш. Ама и аз..стига хулила съм..днеска съм " прилична"
Пфу...виното ми свърши...да си налея ли още ? Я по-добре не..ще стана пак много мръсна ..
Та..пфу...пак се отплеснах.....дано Слънцето не ме е излъгало... че аз колко приятели пратих по дяволите...може и в ада да са...Тях поне да топли то...моето сърце...и адовият огън не може да згре...ама на тях дано им топли.
Че нещо чувам...там хладничко било...от как дявола се оженил...съвсем си забравил задълженията... ми е купон си праат там направо
Да им завиди човек
Ух...тая тревица ся за кво беше ... Мисля за венци оправяше..ама може и да беше афродизияк...
Абе голям прас...тя съсдеката ако венците не си оправи...поне мъжлето да ощастливи...че тоя милият как ходи...като препикано мушкато...
Ама , че съм и аз...." Мортиша днес ти си прилична магьосница! Не го забравяй !"
А котка...пис пис...ела мацо тука...ела кака да ти...уф... да бе...днеска не съм кучка.
Ае стига бе..денят няма ли да свършва вече...що и аз обещавам някви глупости
На кой му траа съм добра ? И без тва света ме мисли за зла ..голям прас...
а така ся...и мехлема изгорих...браво мойто момиче..днес си бомба...приказна си направо.
Хм...абе що ми е толоз шибано...къв е тоя здух тая вечер...
Ми така е...нали съм прилична...няма кой да захапя и да се погавря с болката на народа...
Пфу...я аз да си лягам...утре вече ще съм си кучка....
Ама тая Луна...ся кво се е облещила...май пак прай на пук на СЛънцето...пък и Дявола се ожени...и всички ми повтарят и аз да се женя...че кой ще ме вземе мене такава бе ?
Ех тия богове...все на подбив ме взимат...я аз да си лягам , че вече станах неприлична .
Дали тряя се женя ? М... абе рано ми е още...след 4000 години може да обмисля вариянта...ма ся нека си помърсувам....
Ае си лягам...днеска за жалост сама...стига бе Мортиша...днеска си добра ...
А съседа как ще се зарадва утре...ммм дам..абе ти си направо едно добро , добро вещиченце