Мръсната вещица...която днес бе добра

Място за поетично вдъхновение и художествени продукции на магическата ви мисъл... В думите и цветовете се крие Магията!

Назад към Поезия и Арт

Мнениеот ilusia » 07 Сеп 2006, 19:50

Нощта красиво кадифена спускаше своят покров над лицата на хората...очите се загръщаха в тънкото було на черната мъгла. Пред мен вреше котле...нали съм магьосница-всяка си има котле ( не , че трябва но така влизам в рамките на приличното) А аз съм толкова не прилична...да не кажа мръсна...
Отпивам глътка ароматно вино с привкус на виолетки. Ръчна изработка...прекрасна реколта....
Я да си погледна котлето...време е да сложа малко грозде за белият ми дроб... с тия цигари съвсем го помлях...и тази красива песничка "дръж дъгата" Нека поври и балбука още малко...аз не че не мога грозде и така да си ям...но нали вече казах..."прлична" съм днеска...
Каква добра прилична магьосница се извъдих...
ММ...абе ква съм патка... ми аз обещах да направя мехлем от невен за изгарянето на съседката...ммм ще почака малко...Кво толкос..
И без това дните се нижат толкова монотно и отегчително бавно....
А аз така и не разбрах къде по дяволите живее слънцето. Каза ми то веднъж , че живее в ада..ма да му вярвам ли ?
Те с ЛУната все се надлъгват .... иди , че ги разбери ... Богове.. Те така обичат да си играят с нас на игрички...че вяра да им нямаш. Ама и аз..стига хулила съм..днеска съм " прилична"
Пфу...виното ми свърши...да си налея ли още ? Я по-добре не..ще стана пак много мръсна ..
Та..пфу...пак се отплеснах.....дано Слънцето не ме е излъгало... че аз колко приятели пратих по дяволите...може и в ада да са...Тях поне да топли то...моето сърце...и адовият огън не може да згре...ама на тях дано им топли.
Че нещо чувам...там хладничко било...от как дявола се оженил...съвсем си забравил задълженията... ми е купон си праат там направо
Да им завиди човек
Ух...тая тревица ся за кво беше ... Мисля за венци оправяше..ама може и да беше афродизияк...
Абе голям прас...тя съсдеката ако венците не си оправи...поне мъжлето да ощастливи...че тоя милият как ходи...като препикано мушкато...
Ама , че съм и аз...." Мортиша днес ти си прилична магьосница! Не го забравяй !"
А котка...пис пис...ела мацо тука...ела кака да ти...уф... да бе...днеска не съм кучка.
Ае стига бе..денят няма ли да свършва вече...що и аз обещавам някви глупости
На кой му траа съм добра ? И без тва света ме мисли за зла ..голям прас...
а така ся...и мехлема изгорих...браво мойто момиче..днес си бомба...приказна си направо.
Хм...абе що ми е толоз шибано...къв е тоя здух тая вечер...
Ми така е...нали съм прилична...няма кой да захапя и да се погавря с болката на народа...
Пфу...я аз да си лягам...утре вече ще съм си кучка....
Ама тая Луна...ся кво се е облещила...май пак прай на пук на СЛънцето...пък и Дявола се ожени...и всички ми повтарят и аз да се женя...че кой ще ме вземе мене такава бе ?
Ех тия богове...все на подбив ме взимат...я аз да си лягам , че вече станах неприлична .
Дали тряя се женя ? М... абе рано ми е още...след 4000 години може да обмисля вариянта...ма ся нека си помърсувам....
Ае си лягам...днеска за жалост сама...стига бе Мортиша...днеска си добра ...
А съседа как ще се зарадва утре...ммм дам..абе ти си направо едно добро , добро вещиченце

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот jubilee » 08 Сеп 2006, 05:53

Ама и теб си те бива :)

дебика:използвай кирилицата
Аватар
jubilee

Мнениеот ilusia » 08 Сеп 2006, 07:39

Мерси :)
Днес вече съм добро детенце :mrgreen: icon_flowerface
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 08 Сеп 2006, 07:44

Блазе ти... Аз така като те чета май съм "мръсна вещица" нон стоп, макар и без котле...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 08 Сеп 2006, 08:41

Ах как ти блазя :)
Понякога ми се иска да имам смелостта да бъда толкова " мръсна" колкото....понякога се чувствам :oops:
Така де...жени сме...ако нямаме 1000 лица..няма да сме ние я :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот AMON RA » 18 Сеп 2006, 22:59

ХА КАЗАХТЕ ЛИ СИ ГО НАЙ СЕТНЕ. ХИХХИХИХИХИХИХИ
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 18 Сеп 2006, 23:08

Никога не съм го отричала :)
В ситховете ми ясно личи-
неуловима , вечна...всякаква :)
От кучка...до невръстно невинно дете :)
Жена :) Какво да се правя :oops:
icon_angel
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот sanguinary » 19 Сеп 2006, 02:43

А бе, зависи. Има и доста питомни измежду вас, което никак не ми харесва, поне на мен. Около една жена, трябва винаги да има мистерия, както е при котките и тази мистерия трябва да е на особена почит, както е било някога.
Илюзия... имаш талант да се изразяваш с думи, а си още толкова мъничка. Добре е да си по-предпазлива, защото някой може да те разбере и да използва това, а ти все още си толкова беззащитна.
Хората сякаш имат вграден чип ,който ги кара да са сигурни в себе си, в преценката си, и в това, че ще разпознаят злото, когато го видят, но грешат. И един цитат от едно друго място.
"Първата работа на злото, когато дошло на земята била, да убеди хората, че не съществува"...
Ти определено има какво да губиш, но докато радваш хората с думите си, всичко е наред. Пази мистерията си. За всички жени се отнася, но другите, кои от невежество, кои са се осъзнали, някак си съумяват да го направят, докато ти си някак плашещо открита. Просто забелязах това.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 19 Сеп 2006, 06:25

Да си въплатил мистерията си в поглед , дума , жест... е много по-вече и много по-женствено пред онова , да бъдеш никоя за някой. Да не те познават... да не обичат тебе...а някаква си мистерия :)
Мразя покорството , освен в тежките нощи когато ми се налага да го прилаская до себе си....и да го задуша в топлите си длани.. но уви... не става .... побеждава гадината :)
Не съм мистериозна . Не се стремя да бъда. Аз просто съм различна. Нежна... мила...зла и дива... и всичко това ме прави....илюзорно позната и до болка неознаваема :)

Относно..откритостта ми. Аз нямам какво да крия. А ако го имам - то неще го разкрия на никого :)
А може би просто тук се разкрива....нещо... нещо мъничко :) Нещо ... което е сигурно в себе си. От мъдрост или от глупост...Казва ли ти някой , смееш ли да питаш :)

Жива съм. Разбраха ме. Предадоха ме. Убиха ме.
Жива съм и отново се усмихвам :) И онова което ми дадоха разбирайки ме... и после погубвайки ме... не би могъл да ми даде никой друг :)

ДОвери се и ще те предадът...не се ли довериш - предаваш себе си :)

Не съм толкова добричка , нито толкова наивна... а най-малкото пък толкова невинна :) Просто...се съхраних каквато някога бях..и от очукванията на живота...добавих тези каачества , а не ги извадих ;)
Харесвам това което съм ( освен корема...пфу .. голям е :) )

Плашещо открита...това заболя....
Писна ми да плаша мъжете....Та аз съм едно невиннооооо малкооо детенце с големи сини очи :) Какво толкова ви плаши :)
Забелязала съм във вашата предвидимост... колко обичате жени и какви по точно. Откровенно казано - смешни сте понякога ;)
Често тихичко си ви презирам...нищо лично.
НО...е забавно да гледаш как някакви хора... с който си приятел от горе долу 12 години...щото виждаш ли са ти пораснали гърди и някой други работи..хм.....смях та смях:)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 19 Сеп 2006, 07:09

sanguinary написа:Около една жена, трябва винаги да има мистерия, както е при котките и тази мистерия трябва да е на особена почит, както е било някога ... Пази мистерията си. За всички жени се отнася...

Каква мистерия хахахахаааа женска мистерия в интелектуалното и емоционално гето дето живеем няма, а ако някой се заблуждава, че има - значи е леко сляп в някои отношения...
Мистерия, жени, котки - ами да чист Сфинкс без загатка си е всичко това - това е резултатът... е и може малко смърт за привкус да добавим и за да не излизаме от едноименния разказ на Оскар Уайлд
icon_eusa_clap хахахаха мале как се посмях... продължавайте да радвате обреклите се хахахахаааааа icon_eusa_clap
Мистерия - това само мъж може да го измисли :roll:
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 19 Сеп 2006, 07:15

Не знаех, че мистерията я измислят мъжете, но щом си казала.
А и загаТка и мистерия не е едно и също. Седемте чудеса на света нямат много общо с мистерията около женското или котешкото поведение.
Това, че си се посмяла може някой мъж да го причисли към мистерията,но на мен повече ми прилича на истерия. Така,като ти глеадам аватара, още малко да разгърнеш пенюарчето и едната от мистериите ти ще излезне на бял свят :oops:
Ето това само мъж може да измисли. А другото... то не се измисля.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот sanguinary » 19 Сеп 2006, 07:23

ilusia написа:ДОвери се и ще те предадът...не се ли довериш - предаваш себе си :)

Леле колко наивно. Значи подчертавам съжалявката си, че се обърнах пряко към теб. Е, адреси ...бъркат се...
Веднъж така закъснях за час... ама нататъка няма да ви разправям хаха
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 19 Сеп 2006, 08:09

sanguinary написа:Не знаех, че мистерията я измислят мъжете, но щом си казала.
А и загаТка и мистерия не е едно и също. Седемте чудеса на света нямат много общо с мистерията около женското или котешкото поведение.
Това, че си се посмяла може някой мъж да го причисли към мистерията,но на мен повече ми прилича на истерия. Така,като ти глеадам аватара, още малко да разгърнеш пенюарчето и едната от мистериите ти ще излезне на бял свят :oops:
Ето това само мъж може да измисли. А другото... то не се измисля.

ЗагаТката си я оттеглям :oops: ахахахаа как не съм го забелязала...
Друго имах предвид, като ги писах тия неща по-горе, но Вождът Голямата Тиква има способността някак да извърта това което си казал в друга посока... няма лошо... мен това не ме касае :P
Ако смяташ, че в жените има митерия и ако някои от тях, ласкаейки се от тези думи, са ти го потвърждавали - добре, смятай си така, аз ще си смятам точно обратното icon_flowerface
А точно това дето аватарът ми не доразкрива... ами точно то не е никаква мистерия...пък и това мъжете няма какво да го измислят - то си стои непрекъснато в главите им icon_angel
Както и да е...нищо от това няма значение...нито хубавата дума, нито - лошата, а още по-малко мистерията и вимавайте с раците :wink: Вожде :mrgreen:
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 19 Сеп 2006, 08:39

Екая, аз ли имам способността да извъртам? Та ти направо го обърна на религиозен конфликт! confused2 Дай да спреме, защото да не не минем повече границите и да кажем неща,дето не ги мислим...
Хубаво, ти печелиш, че нали си жена, айде... мистерио :wink:
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 19 Сеп 2006, 09:07

Щом печеля... а и още повече, щом съм жена :wink: и при така формулиран пост... няма как да откажа :P спираме...
до следащото "фанатизиране" от моя страна, когато обещавам ще съм един истински Рей Мистерио и то за ваше удовлетворение icon_angel , Вожде, любителю на мистерии icon_flowerface
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Persa » 19 Сеп 2006, 10:03

Женската и мъжката природа са различни. В това отношение, нормално е да ни приемат като мистерия, а ние - да не го осъзнаваме.
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 19 Сеп 2006, 10:34

sanguinary написа:
ilusia написа:ДОвери се и ще те предадът...не се ли довериш - предаваш себе си :)

Леле колко наивно. Значи подчертавам съжалявката си, че се обърнах пряко към теб. Е, адреси ...бъркат се...
Веднъж така закъснях за час... ама нататъка няма да ви разправям хаха

Наивно ?
не , истинско.
Превръщате се в самотници виждайки зад всеки ъгъл зло и опасности.
Дори тая нощ си имах " приятни изживявания" Е И ? питам аз , какво от това :) Всеки намира сам своята сила и мощ :)
Моята е...... icon_flowerface
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 19 Сеп 2006, 14:57

ilusia, Човекът сам по себе си е СОЦИАЛНО животно и едва ли някога би станал Напълно затворен и самотник, който да се очужди напълно от всички заобикалящи го и познати хора. Е, това разбира се се отнася само за хора без да е установено определено психично заболяване, което да предизвиква такава изолация.

Persa, човекът не е мистерия, а е мистерия (за много, много от хората) какви способности е възможно да прави, с помоща на мисълта и определени части от тялото си...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот ilusia » 19 Сеп 2006, 15:31

Ами може би си прав. Не може би а си :)
Въпросът е , че социялността има много измерения :)
Имах много сладко есе "криворазбраната социалност"
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Назад към Поезия и Арт

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор