Най-обичам 'га поп певец нагази лук!
Също толкова обичам 'га, уж интелигентни хора се изказват неподготвени!
Темата вече е изчерпана - разбрахме, че мразите гейовете, разбрахме, че дори и в нашите прослойки има комплексари, разбрахме й, че гейовете не били добри магьосници, защото сигурно вместо да се концентрират върху магията, си мислят колко сладко дупе има Брат Пит...
разбрахме, че не разбирате нищо от материята, за която се говори - не можеш да разбереш един гей, ако се настроиш срещу него, само защото е гей.
Второ - FLATTRON, Abathor е прав, като се възмущава, че ще се опитваш да превръщаш хетеро в гей (недай си Боже!). Обаче толкова вопли напразно - и аз съм пробвал с залп на отчаяна нужда да ми се отвърне на чувствата - момчето не отговаря на магията - само чувствата му, че съм му приятел се засилиха, но не породиха любов и сексуално желание, както исках аз...
хеторото си е хетеро - ако момчето, за което ни говориш е такъв.. забрави за случая и три години прави като мен - моли се в следващия живот да ви е отредено да сте заедно...
Ако е хомо, обаче - ле туто финито! Проблемът е решен - действай и ако се справиш като хората, ще постигнеш хубави мигове с твоя человек!
А за другите - разочаровахте ме, мъжка пооловина от форума - толкова комплекси, а уж сте хора над материалното - който гледат душите на хората и по това съдят що за стока са...
Както казва готвачката в ресторанта, в който бачкам: Ц-ц-ц-ц-ц-ц-ц!