Модератор: venus
Air написа:поразрових се , но не открих никъде магия обратна на любовната. Интересно ми е дали има? Магия с която човекът срещу теб спира да те обича.
Air написа:поразрових се , но не открих никъде магия обратна на любовната. Интересно ми е дали има? Магия с която човекът срещу теб спира да те обича.
B-L-O-T написа:Да де мортиша ама твойто е при случай че единият от хората е самата тя . . . Но иначе начина който предлагаш е много по-добър (според мен) и мога да и кажа доста неща за майнд контрол с което да направи много голями постиженя в това но почти всички тук искат ритуалчета и заклинаниенца за по-бързо и неангажиращо . А аз намирам смисъл в адски малко ритуали .
Mortisha написа:B-L-O-T написа:Да де мортиша ама твойто е при случай че единият от хората е самата тя . . . Но иначе начина който предлагаш е много по-добър (според мен) и мога да и кажа доста неща за майнд контрол с което да направи много голями постиженя в това но почти всички тук искат ритуалчета и заклинаниенца за по-бързо и неангажиращо . А аз намирам смисъл в адски малко ритуали .
Може - на база личен опит съм открила работещи техники, с които наистина можем да управляваме реалноста - за тях обаче се изисква много дисциплина...нали,ако видиш, че някой пак ти е надрал колата, или пък ти я е вдигнал паяк, е доста трудно да останеш равнодушен, и да не се ядосаш, но точно това е правилния подход, чрез който няма да позволиш да се влоши ситуацията, защото колкото повече се ядосваш, толкова повече неприятностите се изсипват една след друга -въобще да не се реагира на разни провокации, не си е лека работа и наистина изисква дисциплина.
Примерите всъщност може да са хиляди - и в любовта и на всякъде, когато някой прекалено много иска да притежава някой- е,нестава, когато кисне пред телефона -никога не звъни ит.н. и т.н...Преди време, попаднах на книгите на Зеланд за трансърфинга и там идеално е обяснено, защо става така, и въобще какво трябва да се прави за да се обърнат нещата, и да започнат да работят в наша полза , нещо като техники за управление на реалноста. При мен работят - например,когато усетя, че много искам нещо, достатъчно е искрено в себе си да охладя страстите, да се смиря и дори да се откажа, или просто да съм готова ида не го получа, равнодушие към желаното - и точно по този начин по един, или друг начин го получавам ..
По-трудно е да възпитаме, това емоционално равнодушие и смиреност у себе си, търпението и дисциплината, защото мислите,ч увствата и емоциите по-трудно се контролират, но определено си струва
![]()
мога да и кажа доста неща за майнд контрол с което да направи много голями постиженя в това но почти всички тук искат ритуалчета и заклинаниенца за по-бързо и неангажиращо .
Пиши. На мен ми е интересно - и други могат да се заинтересуват, просто може би, като единствен подход познават магическите ритуали, но и това с транссърфинга си е истинска магия, но от по-друг тип, стига да бъде овладяна