Ами обратното?

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот Air » 05 Мар 2006, 22:34

поразрових се , но не открих никъде магия обратна на любовната. Интересно ми е дали има? Магия с която човекът срещу теб спира да те обича.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 05 Мар 2006, 22:42

има, подобни неща, те са за охлаждане на чувствата и са тип магия за раздяла, но не точно, тези дни ще кача нещо подобно щом е необходимо
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Air » 30 Май 2007, 09:27

моля те, чакам от много време
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 30 Май 2007, 09:43

Вземи вещ на единият човек и на другият . Свържи ги с не много дълъг конец (завържи ги) . Съсредоточи се много добре върху единият край на конеца където е предмета на единият човек и му огледай образа астрално много добре . После направи същото и с другият предмет (другия край на конеца) . Усети ги много добре , усети присъствието им в предметите (дувовната им структура) . Съсредоточи се върху конеца след това . "Това е тяхната връзка , всеки един контакт , всяка една обща емоция . Всичко това е конеца . След като си готова с тези неща (но без да ги спираш) запали свещ и изгори конеца по средата . За повече атмосфера може първо да си запалиш свеща , да си изгасиш лампите и т.н.
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Air » 31 Май 2007, 11:32

мъж съм :) БЛАГОДАРЯ!!!
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mortisha » 31 Май 2007, 23:18

Air написа:поразрових се , но не открих никъде магия обратна на любовната. Интересно ми е дали има? Магия с която човекът срещу теб спира да те обича.

Аз немога да ти предожа магия- но понякога е достатъчно да игнорираш изцяло в мислите си човекът, който те притеснява, или досажда- никакви мисли насочени към него , и сам ще си иде. Не е лесно да не се вълнуваш , ядосваш и да ги мислиш, защото някои много се натрапват и понякога направо ти играят по нервите, стават самонадеяни, нагли и се опитват да се натикат в личното пространство на човек, , но с повече дисциплина се получава, и има резултат. :)
Успех- който и вариант да предпочетеш :)
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 01 Юни 2007, 07:55

Да де мортиша ама твойто е при случай че единият от хората е самата тя . . . Но иначе начина който предлагаш е много по-добър (според мен) и мога да и кажа доста неща за майнд контрол с което да направи много голями постиженя в това но почти всички тук искат ритуалчета и заклинаниенца за по-бързо и неангажиращо . А аз намирам смисъл в адски малко ритуали .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Gargamel » 01 Юни 2007, 12:23

Air написа:поразрових се , но не открих никъде магия обратна на любовната. Интересно ми е дали има? Магия с която човекът срещу теб спира да те обича.

Да , има - вземаш човека ,завеждаш го в гражданското отделение и след 3 години брак нещата се скапват.
Алоха!
Аватар
Gargamel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Air » 01 Юни 2007, 13:50

хахаха :D :D :D иначе по-сериозно, не съм от хората които обичат лесните неща, обаче просто понякога се налага, защото никак другояче не става :(
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Gargamel » 01 Юни 2007, 20:57

По сериозно Air, смятам че не е оправдано използването на магия за щяло и нещяло.Щом не си от хората които не обичат лесните неща -просто бъди откровен с момичето.Е ,знам че за един мъж това е много мъчително ,може би защото вие самите трудно понасяте да ви отблъскват.Пък понякога така се случва ,че колкото повече се дърпаш ,толкова повече те преследват.Е неприятно е ,но всекиму се случва ,уви.Използвай съвета на Мортиша ,игнорирай я не само мислено ,но и с поведение.Живей си живота така ,все едно че я няма , или в най-добрия случай а третирай като най-добрата и досадна приятелка на баба си.Ако и демонстрираш досадата си ,все ще се поохлади и ще си иде.Е ,толкоз като пък държиш, търси и прави магийки ,ама не забравяй защо са изчезнали лемурийците и атлантите!
Алоха!
Аватар
Gargamel
MagicGateBg Наблюдател

.

Мнениеот Mortisha » 02 Юни 2007, 01:46

Аз така като гледам, на Айр му е доста стар проблема, съдейки по датата на първия му пост, и може би е още актуален и се задълбочава, защото прекалено много внимание и отделя, че да търси магии и да си отдава от енергията...а колкото повече внимание отделя и я мисли , толкова повече тя ще му досажда- ключа е просто да престане.
А за нея да не се е усетила толкова време, значи е доста упорита, ами направо вманиечена, от онези, които не знаят кога да си тръгнат, да се откажат и да го направят достойно, като дори емоционално изнудват някой, че ще се самоубиват например, ако не им обърнат внимание, но това е друга тема. :)
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

.

Мнениеот Mortisha » 02 Юни 2007, 02:02

B-L-O-T написа:Да де мортиша ама твойто е при случай че единият от хората е самата тя . . . Но иначе начина който предлагаш е много по-добър (според мен) и мога да и кажа доста неща за майнд контрол с което да направи много голями постиженя в това но почти всички тук искат ритуалчета и заклинаниенца за по-бързо и неангажиращо . А аз намирам смисъл в адски малко ритуали .

Може - на база личен опит съм открила работещи техники, с които наистина можем да управляваме реалноста - за тях обаче се изисква много дисциплина...нали,ако видиш, че някой пак ти е надрал колата, или пък ти я е вдигнал паяк, е доста трудно да останеш равнодушен, и да не се ядосаш, но точно това е правилния подход, чрез който няма да позволиш да се влоши ситуацията, защото колкото повече се ядосваш, толкова повече неприятностите се изсипват една след друга -въобще да не се реагира на разни провокации, не си е лека работа и наистина изисква дисциплина.
:) Примерите всъщност може да са хиляди - и в любовта и на всякъде, когато някой прекалено много иска да притежава някой- е,нестава, когато кисне пред телефона -никога не звъни ит.н. и т.н...Преди време, попаднах на книгите на Зеланд за трансърфинга и там идеално е обяснено, защо става така, и въобще какво трябва да се прави за да се обърнат нещата, и да започнат да работят в наша полза , нещо като техники за управление на реалноста. При мен работят - например,когато усетя, че много искам нещо, достатъчно е искрено в себе си да охладя страстите, да се смиря и дори да се откажа, или просто да съм готова ида не го получа, равнодушие към желаното - и точно по този начин по един, или друг начин го получавам ..:) По-трудно е да възпитаме, това емоционално равнодушие и смиреност у себе си, търпението и дисциплината, защото мислите,ч увствата и емоциите по-трудно се контролират, но определено си струва :)
мога да и кажа доста неща за майнд контрол с което да направи много голями постиженя в това но почти всички тук искат ритуалчета и заклинаниенца за по-бързо и неангажиращо .
Пиши. На мен ми е интересно - и други могат да се заинтересуват, просто може би, като единствен подход познават магическите ритуали, но и това с транссърфинга си е истинска магия, но от по-друг тип, стига да бъде овладяна :)
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Gargamel » 02 Юни 2007, 08:46

Mortisha написа:
B-L-O-T написа:Да де мортиша ама твойто е при случай че единият от хората е самата тя . . . Но иначе начина който предлагаш е много по-добър (според мен) и мога да и кажа доста неща за майнд контрол с което да направи много голями постиженя в това но почти всички тук искат ритуалчета и заклинаниенца за по-бързо и неангажиращо . А аз намирам смисъл в адски малко ритуали .

Може - на база личен опит съм открила работещи техники, с които наистина можем да управляваме реалноста - за тях обаче се изисква много дисциплина...нали,ако видиш, че някой пак ти е надрал колата, или пък ти я е вдигнал паяк, е доста трудно да останеш равнодушен, и да не се ядосаш, но точно това е правилния подход, чрез който няма да позволиш да се влоши ситуацията, защото колкото повече се ядосваш, толкова повече неприятностите се изсипват една след друга -въобще да не се реагира на разни провокации, не си е лека работа и наистина изисква дисциплина.
:) Примерите всъщност може да са хиляди - и в любовта и на всякъде, когато някой прекалено много иска да притежава някой- е,нестава, когато кисне пред телефона -никога не звъни ит.н. и т.н...Преди време, попаднах на книгите на Зеланд за трансърфинга и там идеално е обяснено, защо става така, и въобще какво трябва да се прави за да се обърнат нещата, и да започнат да работят в наша полза , нещо като техники за управление на реалноста. При мен работят - например,когато усетя, че много искам нещо, достатъчно е искрено в себе си да охладя страстите, да се смиря и дори да се откажа, или просто да съм готова ида не го получа, равнодушие към желаното - и точно по този начин по един, или друг начин го получавам ..:) По-трудно е да възпитаме, това емоционално равнодушие и смиреност у себе си, търпението и дисциплината, защото мислите,ч увствата и емоциите по-трудно се контролират, но определено си струва :)
мога да и кажа доста неща за майнд контрол с което да направи много голями постиженя в това но почти всички тук искат ритуалчета и заклинаниенца за по-бързо и неангажиращо .
Пиши. На мен ми е интересно - и други могат да се заинтересуват, просто може би, като единствен подход познават магическите ритуали, но и това с транссърфинга си е истинска магия, но от по-друг тип, стига да бъде овладяна :)

Да , Мортиша ,права си - тук всеки търси бързо и лесно ритуалче ,без дори да се замисля за последиците.А може би и без да му хрумва ,че ритуалчетата са просто начин за фокусиране и отключване на определени вътрешни сили.Някой сериозно ли си мисли , че сила или същество или дух ,ей така просто ще седне да му слугува и да прави пъпки на неослушното му другарче ,просто защото си е нарисувал една пентаграмка и е казал ала-бала , абракадабра ,абрамелин и т.н.Ако такава сила наистина се яви ,то ще е за да използва призовалият я , а не да му служи.Май както гледам какво пиша ,скоро ще взема да пригласям на КАТ.Ама как да ти кажа- аз си работя с увреждащи здравието человеку лъчения и вместо да си рисувам знака на оловото по челото и гърдите ,кротичко си слагам оловната престилка.
Алоха!
Аватар
Gargamel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lunohod » 02 Юни 2007, 13:49

Попаднах на това в една книга,мисля че върши работа.Полезно е за колекцията, но и аз чакам с нетърпение някой от ритуалите на Damnameneus
2 бели свещи,черна панделка,ножица.
Запалете белите свещи.Наречете едната с вашето име, а другата на човека , с който искате да прекратите отношения.Завържете двата края на черната панделка около двете свещи и ги раздалечете колкото може повече.Призовете Богинята (в книгата е посочена Бриджит) да даде изцеление на двете страни и да пречисти тялото ,ума и духа ви.Поискайте раздяла с другия човек ,като всички енергийни и емоционални връзки бъдат прекъснати и това да стане веднага.Срежете панделката спокойно и тържествено.Оставете свещите да изгорят до край.Изхвърлете остатъците от восъка и панделката.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот benedida » 04 Юни 2007, 10:30

Lunohod би ли споделила как се казва книгата от която си постнала това,искам да си я намера за колекциата както казваш ти.
Аватар
benedida

Мнениеот Lunohod » 04 Юни 2007, 11:33

"Техники на защита " от Силвър Рейвън Улф ( не съм и особено голям почитател, но навсякъде може да се намери нещо интересно....)
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Air » 05 Юни 2007, 07:31

Проблема е стар, да и много пъти съм преглъщал тия неща, може би е било със цел.Обичам да обмислям нещата преди да предприемам нещо и е хубаво човек да е потготвен.ПРОСТО ИНАЧЕ НЕ СТАВА!Защото направих много голяма грешка като си пожелах да се срещна с този човек, и сме си говорили че не е било времето сега, но така стоят нещата и трябва да го приемам.Не съм глупав и знам, че ако един ден се разделим едва ли ще намеря друга с която да си даваме такива уроци.И го казвам не защото съм влюбен, за защото, както казах мисля трезво и аналитично върху проблема.Още веднъж благодаря на всички, които отклихнаха на проблема, искам да знаете че нямам никакви планове за момента да се разделям с който и да било, просто трябва да съм потготвен един ден ако се случи това, защото всичко е възможно, а тъй като съм зодия дева приемам много трудно разделите, и не ми се ще да съм като един приятел който в момента пие хапчета заради момиче с което дори не е ходил, и мисли за нея вече две години...Това пречи адски много и въпреки че знам,че не е редно, на мястото на това съм готов да изтърпя други неща, но не и това..просото защото точно тази болка може да ме разруши емоционално и психически...завинаги :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот xtrimen » 29 Авг 2007, 11:16

Скъпа Мортиша, това което казваш за съзнателния контрол- охлаждане на страстите и т.н е всъщност доста объркващо :))) Не мислиш ли, че по-скоро желанията на човек са свързани в доста голяма част с неговите възможности? Ще ти дам краен пример за да разбереш какво искам да кажа - Аз не мога да имам Брат Пит за мой съпруг ако ще и 300 (триста) магии за любов да му направя:))) Така е и с всичко останало - ако искаш да не ти вдигнат колата от място на което си паркирала неправилно в пиков час просто не го прави - ще си спестиш нерви и пари ....:))))))
Аватар
xtrimen
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Air » 02 Сеп 2007, 13:56

Мислих и премислях...Искам да ви кажа че от колкото време пиша в този форум и се занимавам със магията като цяло, досега не съм правил дори и един ритуал.Изкушавал съм се, но никога не съм.Обаче сега вече наистина имам нужда от това, защото връзката ми с това момиче е адски силна, а логически аз не би трябвало да изпитвам нищо към нея.Вижте...истината е че когато бях на 19 (сега ще стана на 22) си пожелах да намеря партньора който ще се чуствам добре и с когото нещата винаги ще са наред.По-късно гледах филма "Тайната" и се доубедих че това е тя...е да обаче изглежда прекалено рано съм си пожелал това, и съм объркал съдбата си.Т.е. мисля, че ако не си бях пожелавал това с ясното съзнание че то ще се сбъдне щях да се срещна с нея след време и наистина всичко да е наред.А може и да имам неуредени кармични сметки...Днес си мислех че вече съм минал през три от четирите стихии.Бил съм със земно момиче (с което още сме приятели) бил съм с огнено (което ми "подпали две години от живота, които още тлеят), сега бях със водно.Това е едната ми теория за нещата, че сега вече ще срещна въздушно момиче и всичко вече ще е наред. Т.е. минах през всичките изпитания за да я срещна.Но доста дълго време опитвах да запазя спокойствие - и ето - вече не се нервирам за неща за които преди време бих, и така нататък.Тя ме научи на много, даже без да го осъзнава.Но всички много добре знаете каква е водата - стабилна е само когато е в твърдо състояние :). Аз немога да си позволя да съм с толкова нестабилен човек, който си има достатъчно кусури за двама.Искам човек на моята възраст, и то когато му дойде времето.човек който може да ме разбира.И винаги съм го искал, но просто изглежда че момичето с което съм се срещнал не е такова. Освен това съм забелязал (чрез двугодишни наблюдения) че хората от нейният род имат някаква способност, за която дори не знаят- да обсебят човека до тях до такава степен че той да не може да се измъкне от това.Става им като роб, прави каквото му се нареди и т.н. Тя има сестра, която е женена и съм виждал последиците от цялата работа...е аз НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ТАКЪВ :)но когат се разделяме (случвало сее много пъти) нещо несъзнателно с огромна сила ме връща пак там, и ме убеждава че всичко ще е наред и че аз трябва да правя каквото се изисква от мен и така :) Е да , обаче аз съм човек с глава на раменете и знам че това не е правилно. И за да се измъкна от това искам да направя този ритуал.Не защото е някаква прищека, а защото наистина имам нужда.НЕ бих правил нещо от прищевки- на 22 години съм , н е от ония случаи дето дайте ми магия ето ти магия и след две седмици ауу какво стана.Мисля че достатъчно време съм си отделил за размисъл и за обстойно оглеждане на ситуацията до последния детайл.И за анализиране (може би щот' съм дева, повтарям:) ) Затова разберете ме, просто трябва да направ това за да мога да се почуствам един ден щастлив. Има още една седмица, която я оставям просто за всеки случай, ако нещо се промени да мога да помисля. И на 8ми вечерта ще го направя - за да мога да върна равновесието и спокойствието от което се нуждая.ТОва ми трябва за да съм щастлив, а всеки иска това, нали? :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 03 Сеп 2007, 12:09

Давайте мнения - да го правя или не ?
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор