Есенното равноденствие

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот Lunohod » 06 Авг 2007, 18:26

Мен пътят не ме плаши, защото от мойта позиция разстоянията не са толкова големи. Не мисля, че София е на повече часове път от Пловдив. Нямам нищо против София , все пак там съм расла и имам подслон...Но както каза Кет не е най магичният град. Има много по впечатляващи места. Аз например бих предпочела да речем място като Камен Бряг...,но там ще е за всички далече и неудобно, а и някои може да ги е страх от змии :) Все пак- каквото решите. Не зависи от мен.
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 06 Авг 2007, 18:39

Към Благоевград от там към Рила или Пирин ( в тая посока)
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cath » 08 Авг 2007, 21:30

хубаво планини, ама нали се сещаме, че ако случайно тръгнем по баирите:
1во: трябва поне един от нас да знае къде точно от цялата родопа/стара планина/странджа/и т.н. отива (както и да го погледнем една планина си е доста място)

2ро: трябва ама 100% да има предвидено място за нощувка, защото на мен не ми се нрави да спя с катеричките и невестулките било то и под най-звездното и магично небе.

3то: трябва да НЕ е на 9 дена път с камили от населено място разполагащо с автогара/жп гара/магазин за цигари/кафе

4то: по възможност да няма 8 вида защитени видове отровни змии в околността.

5то: колкото и да ми е неприятно да го повтарям непрекъснато, и колкото и егоцентрично да ви звучи - не съм Кет, а Кат. идва от Катерина.

примерно... ;)
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 09 Авг 2007, 12:11

1-во Аз искам да спят на открито (сигурно и още)... навътре в планината.
2-ро Да, няма да е толкова на вътре, но поне 3 часа ходене до някое селце с неговите луксове...
3-то Това е природа има както диви животи - хищници и тревопасни така и отровни - Не сме на хотел, а сред природата.

Ако не сте съгласни на тези неща то тогава ... темата не е да отидем сред природата, а да отидем на хотел и да си правим парти ...
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 09 Авг 2007, 17:08

Оказва се, че в събота на 22 -ри съм на сватба и едвали ще мога да дойда. Става съвсем безпредметно да казвам кой от вариантите по ми допада, а и без това не ми се меси в организацията...

Cath :) , не мисля че е егоцентрично да си държи човек на името (респективно ника) ...просто мен не трябва да ме мързи да обръщам на латиница и с цел да се избягват недоразумения с контрола по транспорта (който напоследък липсва... :roll: )
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот Cath » 09 Авг 2007, 19:09

въпроса не е в това, че НЕ ИСКАМ да спя на открито. НЕ ИСКАМ да просна едно одеяло на някаква поляна и да спя там, така... всъщност - КОЙ СМЯТА ДА СПИ, ПО ДЯВОЛИТЕ???? ако ще спим, аз мога и с други да спя. ;)
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот galina_dim » 12 Авг 2007, 15:07

Мили хора, ако така ще си говорим, ще проверя хижите в околностите на София, ще резервирам известен брои стаи, за потвърдилите по телефона, персоналния ми, ще емна един мъж подручка и айде по горите (мъжът е там за да ме пази от диви зверове и такива разни архетипни работи). Знам, че е повече от мечтателно да отидем някъде мистично романтични и да правим ритуали "по небесата", които да завършат с масова оргия и призоваване на духове и мъртъвци или и двете, но нека все пак се съобразим с времето от годината, което не обещава да е приветливо (все пак краят на септември), както и с наличните два дни, от които не виждам смисъл да прекарам 20 часа в път, независимо дали пеша или инак.
Нямам нищо против черноморието, Камен бряг, горички, лисченца, храсталачки и планини със забутани селца. Но за мен се обезсмисля всяко място, до което ще ми трябват повече от три часа път. Че даже и това е много. Просто искам да изляза от дома и след три часа максимум да се пънем вече с Викинга около огъня. Туйто, ако ще и егоистично да стои. За някои може да е безмерно мистично и прочие, за мен освен празник и хубава среща, тези два дни ще са и вид почивка. Последния път, когато предприех нещо такова, цяла вечер успокоявах едни свежи ентусиасти, че на Витоша глигани няма. Моля, спестете ми такива преживявания.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 12 Авг 2007, 16:29

Правилно Галина, получавате усмивка по радиото.
Първо искам да разбера колко човека за "ЗА" това предложение на Галина?
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 12 Авг 2007, 17:30

a3 3a
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 12 Авг 2007, 19:14

За
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 12 Авг 2007, 22:33

както вече казах като говорихме, стига да се измъкна от работа- За
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот МагНаско » 14 Авг 2007, 00:12

едно предложение и от мен Рилското корито
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EvilOne » 14 Авг 2007, 02:38

Ако е около София и успея да се освободя от работа,за мен би било удоволствие да присъствам
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 02 Сеп 2007, 22:22

Няма такава тема ....в началото забавна с идеи и леки бъзици ,НО момента в който започнаха опрекванията кой от къде е и какво ще реши ми се приплака и пуснах една две сълзи за да запазя чистотата на темата...
Ясно е че възможноста да се съберат всички окултисти от цяла българия по едно и също време на едно място е почти невъзможна.Е тук е мястото на въпроса мама му стара както пречи на хората от източна Бг да се съберат в нея част ,хората от западна Бг в западната част ,НО КАУЗАТА да е една и съща ?!?
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 02 Сеп 2007, 22:32

Има отделен форум за хората от "източната част". Тук сме уест сайд :wink:
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 03 Сеп 2007, 07:39

Има ли нова информация ? (ден,място)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот FlagrantSemper » 03 Сеп 2007, 07:52

Ей хора елате във Враца бе?Тук си има достатъчно природа-мисълта ми е че от центъра на града до гора с поляна от която се вижда целия град и никой няма да ни безпокои са горе долу 3-4 километра,ако не и по-малко,повече от половината път е по асфалт! 8)
Аватар
FlagrantSemper
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот MrFaust » 03 Сеп 2007, 11:37

FlagrantSemper , като се казаха 3 часа някъде се имаше общо , с пътуването ( до враца , както предлагаш ) и микненето по баири , полянки и прочие ...

Arhimikus написа:Има отделен форум за хората от "източната част". Тук сме уест сайд :wink:

Еее, баце не така бре , и аз съм от анатемосания Бургас , ама си джиткам до София почти през ден ( по работа , но все пак ) ... :P

Иначе съм ЗА . Идеята е добра , стига да се спазят ако не на 100 % , то в по-голяма степен условията на galina_dim , че алтернативите включващи 10 километра поход по чукари през безпътни полянки и горички , не ми се нрави , щото природата си е хубаво нещо , ама ние сме си деца на цивилизацията все пак и идеята след дълго скитане като евреин в търсене на Обитованата земя , да си типосам 4-буквието на одеало върху някой иначе готин мравуняк някак си не ме влече особенно :roll: ... Уговорете се , разберете се и ме бройте и мен , живот и здраве .... :wink:
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Cath » 03 Сеп 2007, 18:39

уест сайд, какво решихте, много силно ме вълнува? обичам да планирам от рано. а и имам няколко съвпадащи събития около тези дни... чакам предложение, на което не може да се устои! ;)
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот FlagrantSemper » 03 Сеп 2007, 19:00

"Офертата" за Враца си остава....... icon_eusa_dance
Аватар
FlagrantSemper
MagicGateBg Наблюдател

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения