Историята ми е дълга,но аз ще обясня най-важното.
От четири години съм женен и имам син на 3г и 9месеца.
Отношенията със съпругата ни започнаха да охладняват преди 6 месеца.
Беше извън София и като се върна ми каза студено ''няма да бъда никога същата",питах я каква е причината,така и не ми отговори.А била на рожден ден с 15 човека на него.Три месеца разговаряме и нищо не научавам,през това време си гледам детето,а тя се пребираше по 3 часа нощеска,като се обаждаше че е при приятелки.Не съм я тормозил,нито нападал.Но с думи започнах да нервнича,докато не ми каза че ако и аз излизам това ще ни е краят.Казах и да се изнесе и взе детето...след няколко седмици ми го даде за 2 дена,а сега в момента е 2 седмици при мен. То си иска у дома и дори пред нея каза:Искам при тати,мама ме бие.
Даите ми идеи как да се пребора за детето си-закона е на страната на маиката,на мен ми трябват свидетели и доказателства,само с емоции не става.Опитах с добро,тя върти глава,а в момента е под власта на приятелки и пари на хора с които е властната и приятелка,има и още една която и дава съвети.Имам пълното съзнание и желание за борба.
Въпросът ми е от къде да намера добър адвокат и колко ще ми струва не само като пари ,а като съвест и духовност цялото "оплюване".
По друг начин не става,казват си го и адвокатите-свидетели и провинения.Търся подкрепа за любовта,да запаза детето си от влианието на дяволските и идеи да ходи с чичко-паричковци и да страда и детето ми,което е моето щастие.
Не че аз нямам пари,ама има хора с много пари дето използват.