Магия с менструална кръв?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот сабина » 13 Юни 2006, 20:58

хайде бе хора,напишете как се прави тази магия,искам да я направя на съпруга си,защото ме побърква с изневерите си и лъжите си
Аватар
сабина

Мнениеот ilusia » 14 Юни 2006, 05:32

А има ли разлика между обикновенната и менструална кръв при ритуалите... ух тъп въпрос найстна ;)
Какво значи някой да плати с моята кръв за призвоването на айде...на нещо :oops: :?
Какви са последиците за мен ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 14 Юни 2006, 17:40

Илюзия, ако някой ще плаща с твоята кръв то или трябва да те пренесе в жертвопринушение или да използва твоя кръв за ритуал, който може да е както с твое съгласие, така и без.
Между двата вида кръв има разлика скъпа, ритуалите с кръв не са фасулска работа.

Виждам че в темата продължава да се рови и да се пише въпреки че се изписаха доста предупреждения.
Сабина, едва ли тук някой ще постне цял ритуал. Поне аз не бих, тук влизат и деца....
Напиши на някой (котого считаш че би могъл да ти помогне) ЛС и ще получиш ответен отговор. Какво точно искаш да направиш с мъжа си и защо считаш че магия с менструална кръв ще ти е в полза?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот ilusia » 14 Юни 2006, 20:35

ООо ЕЛи.. аз не... не искам да правя такива неща :)
В смисъл... главата ми си ми е прекалено скъпа и имам важна цел на тази земя за да я губя за глупости.
Просто зная , че призоваваха Луцифер и му казаха че плащат с моята кръв и на още 2 жени... интересни са ми последиците...
Естествено Лу не се появи :mrgreen: Едно друго същество дойде... но моя близка го рассече с меч веднага...
Просто имам главоболие непрекъснато и напоследък не обяснима тъга... предполагам , дали не са откъслечни ефекти на това ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот nati » 15 Юни 2006, 08:56

А може ли аз да попитам нещо :wink: , още като ученички една моя приятелка даде на един съученик, в когото беше влюбена, да пие кафе, в което беше сипала менструална кръв. /така я посъветвала майка й/. И наистина станаха гаджета с това момче, преди 3 г. се ожениха, сега си имат бебче на 2 г. и всичко си е О.К. Но тя също ми даде и на мен да пия от това кафе и в последствие ми каза, че в него е имало менструална кръв. Това дали ми е навредило по някакъв начин и ще има ли някакви последствия за мен?
Аватар
nati

Мнениеот AMON RA » 15 Юни 2006, 16:58

nati написа:А може ли аз да попитам нещо :wink: Това дали ми е навредило по някакъв начин и ще има ли някакви последствия за мен?

НЕ, не би трябвало да има никакав ефект освен на засилване на връзката ви помеждуси (приятелството). а защо няма, няма и да има ефект в-у теб. По простата причина че силата на кръвта е била насочена към друг човек и то от противоположният пол. Ако при теб се е получило нещо то то е страничен ефект и би се изразило в по-голяма привързаност на една към друга
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 17 Юни 2006, 11:57

Абе таз луда ли е да раздава на който свари да пие кафе с менструалната и кръв бе?! Кви са тез психопати. Ми според мен това определено ти въздейства. То инъче всеки щеше да удря по два гълтока от кръвта на някой си и никакви проблеми. Нищо чудно постоянно да мислиш за тая или да я гледаш в очите като кукла на конци. щото ако не се лъжа кръвта подчинява.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот AMON RA » 17 Юни 2006, 17:22

ОТРОВНА, МНОГО СИ ПРАВА ЧЕ КРЪВТА ПОДЧИНЯВА, ОБАЧЕ САМО ТОЗИ, ЗА КОГОТО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА. ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМА ПО-СЛАБ ЕФЕКТ ( НАПРИМЕР КАТО ПРИВЪРЗАНОСТ )
И ВЪПРЕКИ ТОВА ВЪПРОСНАТА ЛИЧНОСТ НЕЕ НАРЕД ДА РАЗДАВА КАФЕНЦЕТО НА ЛЯВО И НА ДЯСНО.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ice_skater » 18 Апр 2008, 08:10

Тази магия ми се стори малкоо за много крайни случаи.
И аз сега имам проблеми с едно момче ,но това....
Може би прекалено го обичам и не бих направила такова нещо без той да е съгласен. Може пък просто още да не съм готова за толкова силна магия.И аз не знам
Просто точно на този човек ,не бих направила такова нещо.Как ще го погледна след това?! А и до колкото знам, има огромни рискове да стане не това ,което сме очаквали, така да се каже. :roll:
Аватар
ice_skater

Мнениеот Elg » 22 Апр 2008, 07:06

аз пък съм го правила и ефект нямаше никакъв
нито се привърза повече към мен, нито се отчужди
Аватар
Elg
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bastardoo » 05 Окт 2008, 23:38

искам да попитам какво става примерно ако вече си давала от мензиза си на даден човек и го направиш пак на същия човек???инетересно ми е понеже прочетох всички мнения но не видях отговор на моя въпрос.
Аватар
bastardoo

Мнениеот galina_dim » 06 Окт 2008, 06:16

С риск да си лепна жълт картон, ти си тъпа и глупава женка, която не заслужава да бъде изобщо причислявана към женския род. Мекотело такова. Ходи захрани всички топконосци с мензис, да ти се върне тъпкано дано. Овца.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 06 Окт 2008, 06:18

Извинявай, не си ти, а твоята приятелка. Можеш да ме цитираш.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот bellastella » 06 Окт 2008, 06:33

galina_dim написа:С риск да си лепна жълт картон, ти си тъпа и глупава женка, която не заслужава да бъде изобщо причислявана към женския род. Мекотело такова. Ходи захрани всички топконосци с мензис, да ти се върне тъпкано дано. Овца.

Галина, направо ме разби с тоя пост :)
Искам да те цитирам на едно място :) Ами в моята работна среда е пълно с цяла дузина точно такива женки, които са готови на тази стъпка, за да уловят някой мъж в мрежите си. Не можеш да си представиш какво е да си сред такава сбирщина по 8 часа на денонощие
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 06 Окт 2008, 08:08

Да ги улавят, хак да им е. После точно тоя тип връзки завършват с раждане на деца с малформации, кофти аборти, извънматочни бременности, пукане на фалопиеви тръби, в най-лекия случай мъжът се пропива, почва да я бие, да спи със съседките и така нататък. Сиктир. И после - ама то защо така стана, ама аз, ама той... Направо подивявам като ги видя такива.
Цитирай ме спокойно, заставам си зад всяка дума, макар и груба. Щото за го назобкаш със съсиреци е много нежно. Ама и любовта...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 06 Окт 2008, 08:18

Галина, не мисля, че имаш нужда от жълт картон. Нека знаят какво не могат. колко, то мъж да оплетеш е най-лесно от всичко. То като нямаш мозък в главата, поне да имаш ... между краката. А природата явно е лишила и от двете неща някой девойки. Явно има защо!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот bastardoo » 06 Окт 2008, 22:43

galina_dim нахрани ме в бързината ама както си прочела в др тема не за мен а за една овца и питах защото тя е твърдо решена да го нахрани пак пък до колкото прочетох тук с това шега не бива.И все пак някой ако знае нека каже не искам смъртни случаи.!!!!
Аватар
bastardoo

Мнениеот galina_dim » 07 Окт 2008, 07:15

bastardoo написа:galina_dim нахрани ме в бързината ама както си прочела в др тема не за мен а за една овца и питах защото тя е твърдо решена да го нахрани пак пък до колкото прочетох тук с това шега не бива.И все пак някой ако знае нека каже не искам смъртни случаи.!!!!

Имаш отговор в другата тема. Чети Дамнаменеус, той е доста по-умерен :)
И аз не искам много работи и затова внимавам да не ги предизвиквам. Слънчев ден!
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Gibon » 07 Окт 2008, 16:27

Arhimikus написа:Галина, не мисля, че имаш нужда от жълт картон. Нека знаят какво не могат. колко, то мъж да оплетеш е най-лесно от всичко. То като нямаш мозък в главата, поне да имаш ... между краката. А природата явно е лишила и от двете неща някой девойки. Явно има защо!

Искам само да спомена, че съм на твойто мнение и да допълня, не е нужно дори и там да има мозък. Абсолютно ама чак кървища мензис това е прекалено. Трябва да има възмездие за такива девойки!!!
На останалите които не са такива поне за сега приятни мигове icon_flowerface
Аватар
Gibon
MagicGateBg Наблюдател

Местоположение: Мадагаскарски национален парк - третото дърво от четвъртата колона

Мнениеот bellastella » 08 Окт 2008, 11:11

B-L-O-T написа:Безплатно само трябва да си я източиш сама . Идеална е за магии и за разваляне на проклятия

Вие двамката, защо не си отправяте предизвикателства на ЛС, ами тук, където не ми се четат такива неща по тема, която въпреки всичко ме интересува.
И да поясня: Интересува ме заради мой близък, който сега страда заради една такава женичка, която няколко пъти го е захранвала с нещо такова гнусно. Ще видя какво да го правя, за да му помогна, но ми се струва безнадеждно.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор