Модератор: runner413
Ea написа:Още нещо, което търся е някой, който се занимава с алтернативна медицина във Варна. Чувала съм, че акупунктурата е ефикасна, но нямам представа къде да отида, трябва ми някой, който наистина си разбира от работата.
Cath написа:Силният стрес предполага добра почивка или успокоителни - за второто съм много против, но пък винаги можем да се обърнем към природата и в частност билките. във всяка аптека ще намериш хапчета "мента, валериан и глог", което ти спестява цялото ходене по баирите и ровене в книгите и други такива неприятни за съвременния човек дейности (аз ги препоръчвам силно!).
добрата почивка ще знаеш как да му я организираш след като твърдиш, че ти е много близък човек. добрата почивка може да е и един семпъл излет извън града за 5 часа. разходете се малко, излезте от тея апартаменти и кафенета.
колкото до акупунктурата, не мога да ти помогна, но едно посещение при добър масажист ще има също толкова задоволителен ефект.
колкото до алкохола - всеки има нужда понякога да се напие. когато това се превърне в завсимост важи правилото - ако сам си помогнеш, ще ти помогнат и Боговете! друг начин няма.
Белла, за причината съм съгласна, но понякога причината за стреса е шефът, колегите, съпругата, децата, родителите, съседите, държавата, данъците, лошото време, дупките по улицата, предстоящи важни събития и така нататък.
Иначе съм съгласна с теб, ако изключим това, че от мнението ти излиза, че пороците са белег за стрес. може и аз да не съм те разбрала правилно. така като гледам това твоето съвсем, ама съвсем не е стрес.